mandag den 30. oktober 2017

Søke støtte innovasjon norge

Vi søker å styre bruken av tilskudd mot prosjekter med potensial for å skape internasjonalt . Før du søker anbefaler vi å sette deg godt inn i kriterier for tildeling, gjerne ved å delta på et av våre gratis Fra ide til marked-seminar. Det er leverandørbedriften som skal søke om støtte på vegne av hele prosjektet. Innovasjon Norges rolle for. Dette omfatter også samarbeidsavtalen mellom partene hvor også pilotkundens . Det er mulig å søke om støtte til investeringer av utstyr bedriften din måtte trenge.


Miljøteknologiordningen skal støtte demonstrasjons- og pilotanlegg. Her i fylket er det vel mange som søker om støtte , så man bør vel sikkert ha en god søknad for å . Søknader om støtte til gjødsellager bør vere inne . Uten å slurve, ifølge leder Anita Krohn Traaseth. Videre gis det støtte til mindre investeringer ved generasjonsskifte. De er basert på de samme teoriene de bruker for å sortere hvem som får støtte.


Enkeltpersoner kan normalt ikke søke. Fondet gir støtte til prosjekter der det deltar profesjonelle, utøvende. I tillegg er det mulig å søke støtte for å delta på kurs hos Skape. BU-midler - Bygdeutviklingstiltak. Du kan søke kommunen om tilskudd til investering eller bedriftsutvikling i landbruket.


Bedriftsnettverksprogrammet tilbyr finansiering og faglig støtte til etablering av. Når det gjelder innovasjon Norge har dem også tilskudds og låneordninger for. Benytt malen det er linket til her, for å sende inn søknad til. Støtte til implementering av beste praksis.


Dersom du skal søke forskningsmidler her, må du gjøre det fra et. Men her er den altså, tips til hvordan søke offentlig støtte til. Pengene skal få bedrifter i klyngen til å samarbeide om innovasjonsprosjekt.


Trenger du finansiering til et lønnsomt prosjekt eller videreutvikling av din bedrift?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg