onsdag den 11. oktober 2017

Blomster til vindueskarmen

Planter i vindueskarmen er dit ansigt udadtil, som samtidig giver liv til hjemmet. Læs med og bliv inspireret til hvordan du skaber en personlig vindueskarm. Paradistræ får stjerneformede blomster med et . Et stilleben i din vindueskarm er smukt hele året.


Brug masser af blomster og planter, som lever perfekt i vinduet.

Spændende planter til vindueskarmen mod syd. I stedet for knolden får den som stueplante de smukkeste blomster , der farvemæssigt . Rhode Nissen, som har skrevet flere bøger om blomster i hjemmet og haven, har her givet sit bud til nemme stueplanter - nogle . Din vindueskarm fortæller meget om dig og din bolig. Prøv også at gå en tur i dit nabolag, og læg mærke til, hvilke blomster dine naboer . Den er yderst nøjsom i din vindueskarm.


Der er også håb for dig uden plads i vindueskarmen.

Få flere blomster på din orkide. Stueplanter giver liv i din bolig, men det er ikke alle grønne planter, der egner sig som stueplanter. Få gode bud på planter, du kan have i . De to nederste billeder er desværre ikke taget i en vindueskarm , . Kære kloge grønne HNére Jeg ville høre om der ikke er nogle af jer som kender nogle planter som kan overleve at stå i min vindueskarm. Unsubscribe from FloradaniaMarketing.


Produktet kan ikke købes i øjeblikket, da produktet hovedsageligt indeholder blomster , som er uden for sæson. Få mere information om sæsonen for det enkelte . Mikrogrønt kan man dyrke året rundt i vindueskarmen , og det er ikke kun sjovt og ser godt ud på din ma det er også uhyre sundt. Nerie og hawaii blomst elsker et solrigt vindue og vil kvitte med en masse. Hvis du har så meget lys, så kan det lykkes for dig at få blomster i et . Boligtips: Sådan skaber du liv i vindueskarmen.


Moebe, som du kan fylde med blade og blomster , du selv har fundet, er også geniale! Du kan med stor fordel dyrke krydderurter i din vindueskarm. Rosmarin er en stedsegrøn plante, der sætter lyseblå blomster.


Det behøver slet ikke være så kompliceret at lave en køkkenhave i vindueskarmen.

To gartnere giver deres bedste tips. Luxaflex indretning styling vindueskarm gardiner. Friske blomster er noget, jeg altid gerne vil have i mit hjem, og jeg synes, de står fint i . Dyrk basilikum og timian i vindueskarmen.


Basic gør det let at dyrke krydderurter og blomster i vindueskarmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg