mandag den 30. oktober 2017

Wirelås med kode

Lille handy wirelås med nøgler og beslag til montering med sadelbolten. Kraftig wirelås fra Master Lock med kode. Fås i flere forskellige farver. Wirelås i god kvalitet fra Abus.


Låsen leveres med forudbestemt cifret kode.

Sjov wirelås med nøgle til de mindste - sæt manden i bilen og lås! Vejledning: Man drejer skruen i pilens retning. Herefter stiller man den ønskede kode.


Drej skruen tilbage igen og sæt låsen . Køb Force wirelås med kode - Lille wirelås med cifret kode som man selv indstiller. Kodelås til børnecykler, barnevogne, klapvogne og løbehjul. Koden er forudbestemt og kan ikke ændres.


Gør din computer tyverisikret med en wirelås til laptop, der forhandles her hos avXperten.

Stort program af cykelreservedele. GIVI wirelås med kode 100cm. Køb KABELLÅS MED KODE 1X65CM online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i cykellåse og cykler og tilbehør hos Harald Nyborg. Du finder ligeledes bøjlelåsen med holder samt spirallåsen med henholdsvis kode eller nøgler.


Men det kan være, at det er en kabellås, du er på udkig efter . Wiren er beklædt med gummi der beskytter cyklen imod ridser. Låsen åbnes nemt og hurtigt med fastindstillet kode bestående af tre tal. Spirallås med kode fra Axa, 12mm tyk kraftig wire, længde 60cm. DING spirallås med kode - Pink.


Mustang wirelås - med nøgle. En spirallås med kode er godt valg til børnecykler, så dit barn slipper for at skulle passe på en. Denne kodelås er meget populær til skiferien, og den anvendes til sikring af ski, snowboar hjelme mm. Skydelås med kode , Yale, Ny normalpris kr. ABUS spiralformet spirallåse med kode eller nøgler.


Retractasafe 2fra Packsafe er en let og robust wirelås med kode.

Man kan selv indstille den kode man vil have. Basis wirelås med fastindstillet kode. Farverne lyserø lyseblå, grøn og orange.


Ved bestilling venligst angiv i kommentar, hvilken farve der . Den havde første åbningsdag d. Findes i farverne sort, rød og blå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg