fredag den 13. oktober 2017

Landbruk tilskudd oversikt

Oversikt over utbetalt produksjons- og avløsertilskudd. Eier du jord- eller skogbrukseiendom er det en rekke tilskuddsordninger du kan søke på for å utvikle . Midler til investering i tradisjonelt landbruk , bygdenæringer og til etablering av ny. Produksjonstilskudd i jordbruket og tilskudd til avløsning ferie og fritid.


Landbruksdirektoratets søkeside for tilskudd. Våre virkemidler kan støtte deg i videreutvikling av en eksisterende .

Hvor mye tilskudd en bonde får. Tilskudd til økologisk landbruk. Hensikten med guiden er å gi en kortfattet oversikt over. Telledato og søknadsfrist for tilskudd for økologisk landbruk til utbetaling i . Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger.


Driver du med landbruk , finnes det en rekke tilskuddsordninger du kan benytte. Vi har samlet en oversikt over disse. Mange er hobbybønder for å få tilskudd fra Staten, hevder storbonde Trond Kristian Refve fra Jæren. Han mener det er for lett å spekulere i .

VG SPESIAL: SJEKK HVA BØNDENE FÅR I TILSKUDD DER DU BOR! SMIL reguleres igjennom en forskrift: Forskrift om tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket. På denne siden finner du oversikt over statlige tilskuddsordninger for frivillige organisasjoner. Arealtilskudd til økologisk landbruk.


Velferdsordningene i jordbruket. En oversikt over retningslinjer for tilskudd til sjukdomsavløsning finner du HER. Emneord økologisk landbruk , tilskudd over jordbruksavtalen, forsk-.


SMIL)- Spesielle miljøtiltak i landbruket, over jordbruksavtalen som. Du kan søke kommunen om tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket. Vi forvalter en rekke tilskuddsordninger, som produksjonstilskud avløsertilskudd og tilskudd til skogkultur.


I tillegg har vi ansvaret for en rekke tiltak innen jakt . Du kan også finne noen av de fristene som gjelder for ulike søknader om tilskudd. Dokumentet viser også en oversikt over de støtte- og . Her finner du oversikt over ulike tilskudds-, erstatnings- og velferdsordninger i. Tiltak I det følgende er det gitt en kortfattet oversikt over de viktigste tiltak og virkemidler i forbindelse med. Søknad tilskudd tiltaksrettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg