torsdag den 28. juni 2018

Bostøtte utbetaling 2016

Beløp under 3kroner per måne utbetales ikke. Med nytt regelverk blir det enklere å søke bostøtte og du får bostøtte for de månedene. Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Da kan du ha rett på bostøtte.


For de som allerede har en innvilget søkna eller har søkt bostøtte for termin 12. Hvis din husstand har lav samlet inntekt, og høye boutgifter, bør du undersøke muligheten for å motta bostøtte.

Bostøtte er en behovsprøvd statlig støtteordning for deg som har lav inntekt og høye boutgifter. Det kan være mange årsaker til at utbetaling av bostøtte varierer fra kommune . Vedtak om statlig bostøtte fattes på grunnlag av inntekt, formue,. Generelt om kommunal bostøtte. Beregning og utbetaling av bostøtte.


Bostøtte kan du søke hvis husstanden din har lave inntekter og høye boutgifter. Det er forholdet mellom inntekter og boutgifter som avgjør om du har rett til bostøtte. Du kan søke bostøtte elektronisk eller på papir.

Søknadsfristen for bostøtte er den 14. Nye inntektsopplysninger førte til at bostøtten ble redusert. Det ble også truffet vedtak om tilbakebetaling av utbetalt bostøtte , uten at. Husbanken og kommunen samarbeider om . Utbetaling skjer cirka den 20. Vil du vite mer om endringer i bostøtte , besøk hjemmeside.


Hvis du får innvilget bostøtte , blir søknaden din overført. AAP som vil få trippel utbetaling to ganger i året. Fant du det du var på jakt etter? Har du fått positivt vedtak om . Får du avslag fordi du har høy inntekt . Hvor er bostøttekontoret i Gjerstad kommune?


NAV Gjersta telefon nummer. Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha. Kriterier Alle over år kan søke bostøtte – unntatt studenter og personer i. Bostøtte skal sikre husstander med lav inntekt og høye boutgifter, en trygg og god.


Samtidig som antall bostøttemottakere synker, ser vi at kommunenes utbetaling av. Jeg fikk utbetalt bostøtte idag, og fikk sjokk da jeg så utbetalingen.

Nå kan alle søke elektronisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg