torsdag den 21. juni 2018

Solceller i takstein

Vi har hundrevis av samtaler med kunder hver dag, og er det én ting som har vært etterspurt så er det solceller som ser ut som takstein og . Dette er de vanligste spørsmålene folk har om tak med solceller integrert i taksteinen. Pris, holdbarhet og energiproduksjon. Norske Otovo lanserer nå en sveitsiskprodusert solcelletakstein. Av: Pressemelding fra Otovo.


Men nå skal man kunne installere solceller på taket uten at det synes.

Selskapet Sun-Net begynner nemlig å selge . Slik skal takstein kunne lage elektrisitet. Med solceller får man garantert kortreist fornybar strøm, og ved å ta i bruk mer solenergi på norske . Solcelletaksteinen er et godt valg når du skal produsere elektrisitet fra sollys. Kristiansand og sendes videre til Malaysia for produksjon av solceller – REC. Er det én ting som har vært etterspurt, så er det solceller som ser ut som vanlig takstein.


LOS samarbeider med Otovo, som nå gjør det nå mulig å få dette i . Til tross for både regn og kulde fungerer solceller godt i Norge, viser. En ny type solceller kan legges av vanlige håndverkere.

Nå har amerikanske Dow produsert en solcelle som kan erstatte takstein og altså . Hjemmet ditt kan fange opp denne kostnadsfrie, rike energikilden gjennom takstein i solceller , som forvandler sollys til elektrisitet for umiddelbar bruk eller . Autarq solcelle takstein glir visuelt elegant inn i ditt tak. Kontakt oss i dag for uforpliktende tilbud på solceller til nettop din bolig. Bruk av solceller på taket har begynt å ta av de siste par årene. Mens mange store byggeprosjekt har store paneler, kommer Zanda takstein.


Her er alternativet for selv den mest kresne estetiker. Selv om huset er 1år gammelt kan det gi Sindre Rabben Svedahl og familien det meste de trenger av . Taksteinen vil i løpet av år ha produsert energi verdt 200 . Våre produkter inkluderer solceller integrert i keramiske takstein. Sun-Net AS i Østerhus var først i Norden med å legge solceller på takstein.


TESLA- TAKSTEIN : Strømmen fra solcelle-taksteinen lagres i. UNIKT: Fra utsiden er det vanskelig å se at taket på huset i Frafjordgata er dekket av takstein med solceller. Disse skal sørge for at både bolig og elbil skal bli . Sammen med Zanda Minster og Turmalin takstein beholder taket dermed de. Vi ser også at flere er åpne for å montere solceller , men mange . Nå kan du få et tradisjonelt taksteinstak med innebygde solceller. Ved å integrere solcellene i bygningsmassen, slik som takstein eller fasadeplater i .

Solceller er ikke effektivt i Norge som har så lite sol 2. Bygningsintegrerte solceller i takstein med naturlig kjøling av solcellene . Nytt taksteinstak og integrerte solceller i taket. Omtekking av tak og montering av stk liggende integrerte solceller. Prisen på solceller har stupt de siste årene og forventes å falle videre. Forbered deg på å en fremtid med solceller , gjerne innebygget i takstein.


Resultatet av dette et stort spekter av festeløsninger som gjør at vi kan montere solceller på de aller fleste tak som finnes i Norge. Solcellepanelene vi leverer, er nemlig takstein i tillegg. Du trenger altså ingen batterier slik man kanskje har sett på hytter som har solceller. Når solen skinner bruker du av strømmen du produserer .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg