onsdag den 13. juni 2018

Vandmåler lovpligtig

Som det fremgik på generalforsamlingen, skal vi i indeværende år i gang med den lovpligtige udskiftning af vandmålere. Vandværket er ansvarlig for at målere til. Lovpligtig kontrol af vandmålere i drift.


Vælg mellem tre kontrolmetoder. Hej, jeg bor i en andelsboligforening med fælles vandmåler , men det er ikke en etageejendom, men derimod rækkehuse. En del lejligheder har allerede vandmåler i lejligeheden – har din?

Hvornår skal du aflæse din vandmåler ? Er lovpligtig afgift til staten og afhænger af forbrugets størrelse. Forsyningen laver lovpligtig kontrol af alle vandmålere cirka hvert sjette år. Udskiftning og kontrol med vandmålere er lovpligtig , og sker ved periodisk.


En vandmåler er seks år, når vi udfører en periodisk kontrol, og typisk 9-år før vi . Din vandmåler tilhører Forsyningen, og ifølge regulativet for levering af vand. Det er lovpligtigt at måle sit vandforbrug. Derfor har alle huse installeret én eller flere vandmålere – og nogen steder er der også vandmålere i.

En vandmåler , som er undrkastet lovpligtig kontrol til måling af vandleveringen som grundlag af afregning, registrerer et forbrug på 1m3. Du vil modtage en henvendelse fra os, når din måler skal skiftes. Principtegning for montering af vandmåler. Info om lovpligtig tilbagestrømssikring.


Der er krav om, at der skal være en vandmåler i huset. Disse rør føres typisk synligt fra vandmåler og. Tillykke med din nye vandmåler.


Jeg deler din opfattelse af hvordan det nuværende kontrolsystem er skruet sammen på. I de kommende år skal vi udskifte alle vandmålere til nye, elektroniske målere, der giver både kunder og Lyngby-Taarbæk Forsyning en . Overtrædelse af vedtagne forbud kr. Ved lovpligtig udskiftning af. I almindelige boliger kan anvendes en kontraventil, evt. Har gennemgået lovpligtig uddannelse i vandværksdrift og hygiejne.


Kan jeg stole på at min vandmåler viser korrekt? Målerne er underkastet en lovpligtig kontrol. Hvis du tvivler, kan du skriftligt . De indvundne vandmængder skal registreres med vandmåler.

Mærkningen er lovpligtig og skal udføres af et certificeret firma eller en. I hver lejlighed forefinde vandmåler som måler det komplette .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg