tirsdag den 19. juni 2018

Varmepumpe lovgivning

Lovgivningen der dækker køle- og varmepumper er omfattende. Der findes et afsnit om lovgivningen i Dansk Køleforenings jubilæumsbog, der blev . Kølemidler er reguleret i både dansk lovgivning og EU lovgivningen. Der er i dag en omfattende regulering af brugen af.


En konstant summen og brummen fra din luft til vand- varmepumpe kan hurtigt forvandle din glæde over grøn og billig varme til rendyrket . Spar flere tusinde kroner – få registreret elvarme og varmepumpe.

I de sidste par år er der kommet en stor mængde ny lovgivning inden for det køletekniske område, og lovgivningsgrundlaget kan være vanskeligt at overskue. Med en varmepumpe fra OK får du tryghed fra start til slut. Vi klarer nemlig alt det praktiske for dig.


Det betyder også, at vi indhenter de nødvendige tilladelser og . Forhold til anden lovgivning. Køle- og klimaanlæg må kun installeres af et autoriseret kølefirma. Under produktionen af anlæggene skal en række . Luft til vand varmepumpe i stedet for oliefyr – lovgivning.

I henhold til Regeringens aftale, om energiselskabernes forpligtigelse til at realisere energibesparelser . Vi har naturligvis KMO-certificerede varmepumpemontører, som sikrer montering af denne Panasonic varmepumpe i henhold til dansk lovgivning , så din . Overvejet en varmepumpe i dit sommerhus? Denne artikel giver dig svaret på, hvorfor du bør få installeret en varmepumpe i sommerhuset! Afgift - Godtgørelse - Overskudsvarme - varmepumpe. Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe pakkeløsning helt gratis.


Det kan også være kombinerede varmepumpe -klimaanlæg som en del af bygningens . Udstyret indeholder R410A, en fluorholdig drivhusgas. Den nye lovgivning er meget fornuftig, fordi man får flyttet en del af. Frederikshavns Forsyning har installeret Danmarks første varmepumpe , som udnytter noget af den billige vindmøllestrøm, der ellers bliver . GSM modul for fjernbetjening af varmepumpe , efter regning. Dansk lovgivning stiller krav om et årligt service eftersyn:.


Arbejdsprincippet i selve varmepumpe -enheden. Fungerer på samme måde som en varmepumpe. Der skal demonteres en gammel varmepumpe kr. Varmepumpe model: Navn og afdeling.


Nå kan du kjøpe en av markedets mest stillegående varmepumpe og betale ned over strømregningen i løpet av fire år.

På kjøpet får du bedre luft, økt komfort og . Hvis der har været anvendt en varmepumpe. Hold styr på lovgivningen og de mange regler. En varmepumpe er vor tids bedste varme kilde, når man sammenholder. Få gode grunde til at investere i en luft til luft varmepumpe.


Vi guider dig også igennem valg af den rigtige model og fortæller om . Vi tilbyder montering af varmepumpe samt løbende service i bl. Alt vores udstyr er selvfølgelig godkendt efter gældende lovgivning og certificering, så vi . Ikrafttrædelse af ny lov om forsikringsformidling - IDD. Vi har gennem årtier specialiseret os i levering af færdige varmepumpe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg