mandag den 25. juni 2018

Ord med z scrabble dansk

Her har du alt den hjælp, du skal bruge til at finde frem til de ord med Z , der normalt er så svære at huske når det virkelig gælder. Som det ofte gør i spillet . På denne side har jeg samlet en masse danske ord med Z. Gode danske ord med Z fra Retskrivningsordbogen. Slå dine venner, familie og kollegaer med de længste og bedste ord !

Du skal kunne disse ord med c, ord med x og ord med z , hvis du vil vinde, når du spiller. Ord med høj pointscore vises først. Find tips og tricks og en liste over gode danske ord , der indholder C, X, Y, Z , Æ, Ø og Å,. Läs våra tips och lär dig hur du bäst utnyttjar dina ord med Z. Britney spiller i Danmark : Se hendes op- og nedture. Bogstaverne X, C og Z kan umiddelbart virke svære at komme af med , men de kan.


I Danmark er der endnu kun holdt tre officielle. Wordfeud bogstavet Z , Z - ord.

Et ord på tre bogstaver, lagt op ad tre andre, kan give en langt højere score end et . Her en oversigt over ord med Z og 2-bogstaver i scrabble , baseret . Danmarks højest rangerende Scrabble -spiller giver gode råd til ordspillet. Her er en liste over gode ord med de tre ellers lidt besværlige. Olufs smarte trick mod hveps går Danmark rundt: Bliver delt igen og igen.


C-brikka poeng i engelsk Scrabble , poeng i tysk, poeng i dansk og poeng i norsk. Link: Scrabble ord med z Scrabble ord med z Vi anvender cookies for at sikre at. Det er fedt, det ikke det, I skal bare stramme op omkring den danske ordbog. I forhold til normal scrabble slipper man for skænderier om ord - for.


Og så er der jo en herlig masse ord , som dukker op i det danske sprog, . Det gode gamle Scrabble , der var det helt forbudt med ord , som skulle skrives med stort. Danske stednavne på byer, øer mv. Der er da masser danske ord med w! Eks: Kanskje ser du etter ett eller . Glosbe, online-ordbog, gratis.


Slå dina vänner, familj och kollegor med de längsta och bästa ord ! Tast dine bogstaver og få forslag til ord.

Z är den besvärligaste bokstaven i Scrabble ,. C -brikka poeng i engelsk Scrabble , poeng i tysk, poeng i dansk og 10 . I grunden er det bare en digital klon af det gamle brætspil Scrabble. Alle skriver ZAR og SEX, men der findes jo mange flere ord med de svære bogstaver. Mini-markedsundersøgelse tager temperaturen på dansk it- . Selvfølgelig husker du Scrabble. Husk at sætte ordbogen til dansk inden du går igang. Z ” kan bruges til andet end ”ZAR” og ”ZEN” - og ”X” er ikke kun til ”SEX” og ”SAX”.


Tit kan du også komme på sporet af nye ord ved at trykke gentagne. Se Danmark : Varmen giver luft under vingerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg