torsdag den 28. juni 2018

Iphone 6 holder til cykel

Denne smarte telefonholder til din cykel fra Quad Lock er den stærkeste,. En holder der beskytter telefonen mod vind og vejr, mens det stadig er let at . Perfekt til GPS Navigation vejviser. Giver dig klart bedre og mere sikre muligheder, når du er ude at køre.


Hos cykel -fix har vi en række forskellige telefon holdere til din cykel. I dag har du mulighed for at vælge mellem flere .

Universel 3grader og justerbar cykelholder - Gul. Puro Universal Bike Case - op til 4. Coveret kan bruge til alle Quad. Der findes mange måder, hvorpå man kan måle hvor langt og hvor hurtigt man har cyklet. Den traditionelle cykelcomputer , den lidt mere . Det er også muligt at få monteret en universal på en cykel , så den kan. HTC One Mcykel holder - Holder.


Holder har 3graders roterende adapter og solid svanehals til at vinkle mobilen. Quadlock mobilholder forbliver på min cykel fremover.

Proper M Lock magnetisk mobilholder til cykel , som sammen med Proper M Lock coveret, gør det. Passer telefoner op til eller 15X5cm. Læs mere om Cykel Holder til 7. Mangler du en cykelholder til din mobil?


Dette kit indeholder en holder til styret, et cover til telefonen som passer i . Produktet er roterbart og kan derfor stille i den stilling du foretrækker. Med vores unikke patenterede Quick and Secure Mounting . Men tast selvfølgelig kun, når du holder stille. Brug din telefon, kamera eller GPS mens du cykler.


Giant holder for Neostrack cykelcomputer. Og med en sikker og regntæt holder på styret, kan du følge med på mobilen, mens du cykler. Endomondo er en danskudviklet motions-app, der kan bruges til at tracke alt fra gåture over . Onsdagsture Applus, Sandemandsvej 2. Holderen er vandtæt og sidder ved hjælp af spænde rundt på styret. BONTRAGER Cykelcomputer Speedsensor til forgaflen. CATEYE Cykelcomputer Holder til Trådløse Modeller.


Der findes en lang række cykel -apps, der kan forbedre turene på den tohjulede. Hvad kan den: GPS-tracker, der giver. Meget omfattende GPS-tracker, som motiverer og underholder undervejs med nyttig information som samlet stigning og aktuel højde.

I cykel shoppen hos Lagersport. Quad Lock er i så fald den bedste holder vi er stødt på til dato, den gør et rigtigt godt stykke. Postnord Danmark Rundt – Kongeetapen for 6. Tak fordi du kigger ind til Odder Cykel Motion (OCM).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg