fredag den 8. juni 2018

Rensning af motor indvendig

Opnå bedre brændstoføkonomi med en indvendig rensning af bilens motor. HYDRIVE er en 1 miljøvenlig metode, som effektivt renser din motor indvendig. Hej der ude Jeg ved man kan rense sind motor indvendig ved olie skift inden af tapning af motorolie med en halv liter diesel ved en diesel . Ifølge Bjarne Klit er løsningen en indvendig rens af motoren. Bilejere bør være lige så påpasselige med at få renset motoren som med at bytte .

Vores nabo og samarbejdspartner Kastrup Autoservice har indgået partnerskab med Hydrive. Det er en indvendig rensning af motoren. OPNÅ EN BEDRE BRÆNDSTOF-ØKONOMI PÅ BENZIN- OG DIESELMOTORER ! Vidste du at alle bilmotorer soder til løbende? Motor clean Liqui Moly indeholder 500ml. Reducerer slidtage og optimerer motor -ydelsen.


Alle biler soder til i løbet af dens levetid.

De dannes i alle bilmoterer, og de nyere typer bilmotorer tilstopper hurtigere end de ældre. Få en mere effektiv motor med den banebrydende teknologi fra HYDRIVE motorrens. Det renser din motor via et patenteret brintsystem. Vi kan nu lave indvendig rens af din bils motor. Har din bil kørt mange kilometer?


Når din bils motor er ren, er belastningen. Det betyder kort sagt, at motoren renses indvendig , mens du kører i bilen. Hvilken type rensning og additiv, der fungerer bedst, afhænger af din . Rensning af brændstofsystem Her viser teknikere fra Würth, hvordan man udfører en servicerens.


Har hørt noget om at man kan tappe olien af og hælde noget motor rens i og så skulle man kunne få alt det snavs der sider inde i motoren fri og . HYDRIVE motorrens med brint giver dig bedre brændstoføkonomi, bedre acceleration, renere partikelfilter og katalysator, længere motorlevetid og mere . Indvendig rens af din bils motor. Så tilbyder vi en forebyggende rensning. Prisen for en HYDRIVE rens ligger på DKK 89-.


Miljøvenlig rens af din motor.

Vi kan med vores HyDrive maskine rense din motor på bare minutter. RESULTAT AF ÉN HYDRIVE RENSNING : - Bedre. Liqui Moly er markedets førende producent af additiver til afhjælpning, og forebyggelse af tilsodningsproblemer.


Motorrens er en højeffektiv rensevæske til indvendig motorrens. I en nyrenset motor bliver den nye olies egenskaber ikke påvirket af gamle syrer og aflejringer. At du skal afholde dig fra at rense motoren indvendig , idet sod og koks er med til. Motorclean skyller og renser din motoren indvendig. Effektiv rengøring og udskylning af oliekredsløbet inden oliskift!


Diesel system rens , rensning af brændstofsystemet, 1L, Liqui Moly. Bedre kompression ved rens af ventilers anlægsflader. Bruges ved store og små serviceeftersyn til indvendig rensning eller til at løse specifikke. Motoren renses udelukkende ved hjælp af brint, og er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg