onsdag den 20. juni 2018

Stiklinger pilea

Fordi den eneste måde hvorpå man kan få en ny Pilea , er ved . Jeg har lovet en del af jer at lave en guide til at plante pilea -babyer,. Jeg er blevet forvirret, fordi min kæreste pludseligt siger, at stiklinger skal . Når du begynder at se små Pilea - stiklinger hos din plante, kan de nemt plantes ud til flere nye planter. Følg trin-for-trin guiden eller se videoen.


En nem og simpel guide til hvordan du omplanter stiklinger fra dine stueplanter.

En trin-for-trin vejledning i hvordan du tager stiklinger fra din pilea samt gode råd til pasning af en pilea. Du kan også få en gratis pilea. Vi har samlet nogle tips og tricks til pasning af din pilea , samt en guide til, hvordan du planter dine stiklinger og sikrer dig endnu flere flotte . Jeg har længe gået og luret på de mange fine Pilea -planter (også kendt som kinesisk pengetræ, pengeplante eller tallerkenplante) på . Den gav ikke stiklinger , den voksede ikke – bladene hang, blev gule og . Pilea peperomiodes har længe været de sociale mediers plantedarling. Da planten er formeret ved stiklinger igennem år, er de planter vi ser i dag genetisk set . Nem at holde og gror hurtigt.


Pileaer får ofte mange stiklinger som kan omplantes.

Køb og salg af Pilea i Planter på DBA. Store pilea stiklinger , Store og pæne pilea stiklinger. Pilea stiklinger , Pilea , pengetræ, Pris pr stk. Stueplante, Pilea , Pilea , sælges for kr stykket. Moderplante ses på sidste billede.


Pilea er først og fremmest en grøn stueplante med nogle flotte linjer – dens. Det er bedst at putte stiklinger i jord med det samme eller efter få . Min pilea har jeg haft i mere end år, og den har lavet et utal af aflæggere! Den formeres kun ved stiklinger , så den plante du har, . Pileaen er en nem stueplante at holde, og den giver mange stiklinger. Lysforhold: Trives bedst på en.


Grøn stueplante med runde, . Pilea involucrata - mollis de stammer fra de stammer fra Centrale- og. Formering de kan formeres fra stiklinger , du tager en gren på ca - 10 . Hold utkikk etter stiklinger som ofte dukker opp som egne små planter ved siden av morplanten i krukken, ofte . Velholdte og lettstelte potteplanter. Helga Deleuran hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.


Er din Pilea blevet lidt for høj, ranglet og tyndt besat med blade på den nederste del?

Den bare del af Pilea sætter stiklinger ud fra stammen. Vel hjemme i Norge igjen bød han venner og familie på stiklinger , og sånn ble pileaen en kjær inneplante her i . Her er en guide til hvordan ta avleggere eller stiklinger av større. Pilea - sådan får du den smukkeste planteMine pileaer er efterhånden blevet til rigtig mange! Akkurat som husfre kan de hengende Pilea deles om de blir stygge i midten. Pilea formeres lett ved stiklinger eller deling.


Plasseres: Lyst men ikke i sterkt, . Pilea Peperomioides guide - Sådan passer du den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg