fredag den 6. februar 2015

Etableringsstipend

Etableringsstipend skal bidra til at yngre kunstnere i etableringsfasen kan etablere seg i Oslo. Alle typer etableringsutgifter og investeringer er. Har du en nyoppstartet bedrift med en ny forretningsidé kan du få tilskudd.


Før du søker anbefaler vi å sette deg godt inn i kriterier for tildeling, gjerne ved å delta på et av våre gratis Fra ide til marked-seminar. Markedsavklaringstilskudd ‎ Kommersialiseringstilskudd ‎ Fra ide til marked SØKNAD OM ARBEIDS-, KULTUR- ELLER ETABLERINGSSTIPEND www. Det gjøres oppmerksom på at i henhold til Offentleglova §. Stipendordninga skal leggje til rette for at enkeltkunstnarar, gjennom å motta direkte tilskot frå staten, skal kunne bidra til eit mangfaldig og nyskapande kunstliv. Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger.


Starte og drive bedrift Støtteordninger. Vi har samlet en oversikt over disse. Fiskeri- og kystdepartementet har besluttet at det skal etableres en ordning med tildeling av etableringsstipend á 20til kjøp av.


Bergen kommunes etablerings-, arbeids- og kulturstipend skal gå til personer eller foretak med kunst eller kultur som profesjon eller. Tilskudd til profesjonell kunst og kultur har som formål å sikre Bergen en bred kunstnerisk produksjon og formidling. Du kan søke om blant annet drift, prosjekter,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg