torsdag den 12. februar 2015

Vandets kredsløb film

Mini-dokumentar: Seahawken synker ved landing på vand - Duration: 9:33. I den her video forklares det hvordan vandets kredsløb fungerer. Vand er forudsætning for liv på jorden.


Følg vandets vej rundt i kredsløbet med. Solens stråler varmer det vand , den rammer - i havet eller søer eller i en vandpyt. Så bliver noget af vandet varmt og stiger til vejrs som damp - man siger det .

Vandets kredsløb - hvad er det? Se filmen og bliv så endnu klogere med grundviden og nærmest geni med nørdviden! Hvad tænker du når du hører ordet . Hvordan møder du vand derhjemme?


Se filmen om vandets kredsløb der er blevet arbejdet med i udeskolen – se filmen HER. Fra serien Det vilde vejr. Sten og is skal placeres, så filmen danner en fordybning netop over petriskålen.


Vand findes overalt på Jorden og det indgår i et stort kredsløb.

Ting: et stort akvarie, en træklods, en plasticpose eller plast- film , tape, en sten, . Små film , videnselementer (bl.a. nørdviden) og opgaver veksler. Vandmolekylerne kan opholde sig i havet i flere tusind år før de igen fordamper. På grund af tyngdekraften søger al vand ind mod jordens midte. Yderligere opgaver til introafsnittet: Beskriv vandets kredsløb. Find mindst -fakta om vand.


Spørgsmål til filmen : Hvor lang tid er . I skal med en fysisk model eller stop-motion film illustrere og forklare vandets kredsløb , samt hvordan mennesker får adgang til drikkevand og kommer af med. Der er brug for vand til at drikke, i landbruget, i naturen, i industrien, i husholdningen, til energi og til fornøjelse. Alle har brug for vand i de rette . Vores drikkevand foretager en lang rejse, inden det er klar til at komme ud af vandhanerne. Først får solen vand fra havet og jordoverfladen til. EMUs modul om vandets kredsløb , vandressourcer, trusler mod vandet og konflikter . GEBU - grøn energi til bæredygtig udvikling - en film om, hvordan . Her kan man se en film med et kamera, som sænkes ned i en.


Undervisningsmateriale i tegneserieform, der handler om vandets kredsløb. Vi følger lille frøken dråbe på hendes vej fra sky over å, kloak og rensningsanlæg til. Hvert område indledes med en kort film om emnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg