torsdag den 5. februar 2015

Stedsegrøn bunddække

Med stedsegrønne bunddække får du et smukt grønt tæppe i dit bed året rundt. Planterne mister nemlig ikke bladene. Udover at de bunddækkende planter . Nogle af de bedste blomstrende bunddækkeplanter til større arealer er. En anden hurtigtvoksende stedsegrøn bunddækkeplante, som er god .

De mest effektive bunddækkeplanter er stedsegrønne. Det betyder, de er dekorative hele året, og samtidig har de ikke en svag periode uden . Der findes et utal af storkenæb, der er velegnede til bunddække. Stedsegrønt bunddække er bedre end løvfældende, da de dækker jorden . Køb bunddækkeplanter hos online planteskole.


Et grønt bunddække i havens bede breder sig som et levende tæppe. Med bunddækkeplanter i dine bede, minimerer du behovet for at luge ukrudt. Samtidig er mange af planterne stedsegrønne , så du har et grønt tæppe i bunden.

Man vælger bunddækkeplanter efter . Andre EgenskaberGode stauder til bunddække. Bunddækkeplanter holder ukrudtet væk og minimerer arbejdsbyrden i haven. Se udvalget af bunddække online eller besøg dit nærmeste Plantorama-havecenter. Langsomtvoksende, bunddækkende, stedsegrøn og fuldt hårdfør. Lyskrav: sol halvskygge Bunddække - gruppe, alm.


Bestil dit bunddække online. Beskrivelse: God tæppedannede bunddækkeplante med kraftig tæt vækst. Den har friskgrønne blanke blade, og er stedsegrøn. Vinca breder sig flittig både med.


Liden singrøn med blå blomster. I naturen etablerer både buske og urter sig og danner bunddække , og. Den letteste metode er at vælge stedsegrønne planter som et vigtigt element i . Se her, hvilke typer bunddække , stedsegrønne og blomstrende buske samt små træer, der egner sig til den nemme have.


De bedste bunddækkeplanter er stedsegrønne , så der er noget pænt at se på i haven året rundt. Det er i sig selv en medvirkende faktor til bunddækkets effektive. Mange af de lave buske og stedsegrønne planter egner sig fortræffeligt som bunddække.

Ligeledes er der mange blomstrende stauder at vælge imellem, når.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg