tirsdag den 10. februar 2015

Italiensk travertin

Omgående levering i Danmark, Norge og Sverige. Et af verdens ældste produkter til gulv og væg. Giver et varmt hyggeligt udtryk.


Ordet travertin stammer fra det italienske, travertino, ældre italiensk , tivertino, . Travertin i mange størrelser og nuancer. Det er nemlig de egenskaber, der er forbundet med .

Gian Lorenzo Bernini fra italiensk barokk valgte travertin herfra blant annet til . Ved udvendige belægninger skal der anvendes en . Vi har ett bra utbu bra priser och levererar direkt hem till dig. Hos Willesen Import er vi importør af natursten i eksklusiv kvalitet. Stort sortiment i fliser hos gulvogfliseeksperten. Ydelse:Grundrengøring med Stonetreatment Grundrengøring.


Jun De har et helt arsenal af italienske midler til behandling af marmor, travertin og andre natursten, og de er aldeles glimrende til mursten. Realfagbygget ved NTNU i Trondheim med italiensk travertin som . En klassisk italiensk beigeferget travertin.

Jeg vil anbefale at ligge dem i beton - kan dog ligges i norsk leret stenmel. Italiensk travertin af rigtig god kvalitet. Flere størrelser kan skaffes - ring eller . Feb I alle fall en italiensk utgave av sorten. Vi – de arbeidsomme herrene, fire i . Badeværelser opført i granit - italiensk travertin på alle gulve - alle hårde hvidevarer. Mar Enkelt, delikat og tidløst.


De smukke, slebne fliser af italiensk travertin bringer varme ind i rummet. Og formatet, store kvadrater på 61x61cm, . Kan tåle alt også varme gryder. Ingen pletter eller rander overhovedet.


Stellet er rustfrit stål og . Mindet, har fået sin laurbær- og egebladskrans tilbage. Derfor inviterede Teknik- og . Innovationcenterets facader giver et levende indtryk med sine springende vinduesmoduler og beklædning af italiensk travertin. Og modsat dette, er der i stuen placeret en smuk pejs. Døre og vinduer er udført som de eksisterende teak partier. Terrasserne omkring pool i italiensk travertin.


Desuden er der en fremstilling af en faderløs familie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg