onsdag den 25. februar 2015

Streamer til bil bagrude

Lav nemt dine streamers online hos Autostickers. En go hurtig og billig løsning at lave reklame på. Design din egen streamer som reklame eller med dit budskab! Vi printer streamers i størrelser efter ønske, så de passer til dit formål! Et godt alternativ til bil - streamer er magnetskilte, der kan bruges efter behov.


Bagrude streamers , streamers til vinduer, streamer til båden.

Billig markedsføring i høj kvalitet . Se vores udvalg af folie klistermærker til biler , der holder i mange år! Vores folie streamers tåler bilvask og er lette at montere, gennem mange års erfaring har vi finpudset produktionen og materialer til et godt. Vores streamer til bil kan anvendes overalt.


Bilstreamers kan anvendes overalt på bilen , både som bagrude streamere og som . Disse streamers kan bruges til klubben, bilen , postkassen, båden , firmaet, campingvognen dvs. Vi har alt indenfor logoer fra . Mange benytter sig af en bagrude streamer til en kampagne, eller permanent streamer.

Streamers er en billig og effektiv måde at få dit budskab ud på. Klistermærker og streamers til bil , hjem og skilte. For bagrude , samt de bagerste sideruder er der ny regler pr.


Dette er tilladt, da den ikke kan placeres andre steder i bilen og der er ikke tale om unødigt udstyr. Vælg mellem vores mange design eller upload dit eget. Med vores klistermærker til bilen kan du reklamere for dit firma mens du er på farten. Print og streamers kan anvendes til mange typer af reklameformål.


Hej har en bagrude streamer jeg overvejer at smække på bagruden af. De danske bilister kommer dog til at kende reglen, når bilen skal til syn. Helge Holbek, at en streamer i bagruden kan udløse . Men har du set de magnet reklamer som du kan smække på bilen og.


Det er slut med de sjove klistermærker i bilens bagrude , selv om det nok er de. Har hørt det skulle være ulovigt at køre med en streamer i bagruden, er der. Det er fortsat tilladt at placere streamere i en bagrude , så længe ruden er.


Denne streamer er 30cm bred og indeholder linie tekst Streameren skal indeholde mindst tegn og max 30 . SVAR: Der må ikke anbringes streamere på forrude og forreste sideruder. På en personbil må der på bagrude og .

Du drømmer måske ikke om, hvordan dit logo og dine tekstbudskaber kan blive eksponeret på bil streamers , stickers til bil , på gadeskilte eller på folie til glas. Stickers fra siden monteret pÃ¥ bagrude af Touran. Bagrudestreamers må påføres på både sideruder og bagrude , hvis dette kan gøres.


Du kan læse mere om Trafikstyrelsens retningslinjer for brug af streamers i . Et af vores populære produkter, nem hurtig og billig reklame.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg