fredag den 13. februar 2015

Festing av bunnsvill

Hei, Jeg har nettopp fått bygget opp nytt gulv i kjelleren, Har brukt mye penger med tanke på fuktsikring. Jeg skal legge svillmembran oppå muren før bunnsvill. Sviller: Vi bruker en bunnsvill og en toppsvill i lettveggen.


Det er planker som skal festes i gulv og tak. Anbefales spesielt til montering av sviller.

Delgjenget betongskrue med stort senkhode som presser trevirket effektivt mot betongen. For rask og enkel forankring . Overflatebehandlingen takler klimaklasse noe byggforskriftene krever ved montering av sviller utvendig under tak. Hurtig montering i betong og massive materialer.


For feste av bunnsvill bør det benyttes en dokumentert betongskrue e. Ekspress spiker er elzink og bør . Hvitt: 48x1stendere, toppsvill. Denne filmen viser montering med ESSVE betongskrue.

ESSVE har flere instruksjonsfilmer som viser. Norges største garasjeutvalg. Er det store avvik må disse utbedres før videre montering. Monteringsanvisning veggelementer.


Stagene festes til topp- og bunnsvill med stifter. Forskyv stiftene i forhold til hverandre slik at det ikke oppstår sprekker. Fjærstål som presses sammen når man slår den inn som skaper en spenning i stålet som gir friksjon . Svilleunderlaget kan legges på alle underlag før bunnsvill av tre eller stål monteres.


Gipsplaten festes til stålprofiler og skinner med. Festing av platene gjøres på samme måte. ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex.


Legg topp- og bunnsvill inntil hverandre. Pass på at du har tilstrekkelig med feste i den veggen rammeverket skal festes i. Påse samtidig ved festing at rammen er helt utrekt mot bunnkarets . SAMMENFØYNING OG MONTERING AV GLASSFELT. Bunnsvill legges ut der hvor glassfelt skal stå.

Den kappes slik at den går helt inntil . Før montering må platen og spesielt not og fjær-. Svillen festes etter monterings tegninger levert av Optimera. Kontrollér mål og diagonaler. Forestia brannhemmende plater. Kanten er ikke beregnet for harde slag.


Forhåndsvis eller lastned i PDF-format. Eksempel på selvborende bolter brukt til å feste topp- og bunnsvill i etasjeskiller. Stenderne festes til braketten med enten skruer eller bolter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg