fredag den 20. februar 2015

Slibning af døre

Mal dine gamle, slidte døre frem for at udskifte dem. Vi anvendte en giraf (det viste slibeværktøj), som giver en jævn slibning. Giv dine gamle døre nyt liv med maling.


Sprøjtemaling af alle overflader, døre , køkken låger, møbler og alt andet. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at høvle eller slibe dørplade eller karmtræ. Går døren kun ganske lidt på forneden, f.

Vinduer og døre kan være fantastisk flotte elementer i træ. Husk altid at slibe i træets længderetning, for undgå synlige ridser. Profi lskraberens skær har en hvælvet (udadbuet) slibning , som gør, at skæret ikke beskadiger . Glatte døre kan nemt males med en rulle. Har man ikke slibemaskine, kan man sagtens slibe døren med håndkraft. Men hvordan skal de males for at blive flotte, skal vi slibe dem let.


Vi klargøre døren til maling. Døren er vaske af i grundrens og nu sliber vi den. Unsubscribe from Lasse Rasmussen?

Der er en masse ting, du skal huske på, når du maler dør - og vinduesrammer. Du skal spartle overfladen u hvor det er nødvendigt, og slibe fint efter. Det samme gælder ofte, når du har købt en pæn ny dør.


Hvis forskellen ikke er så stor, kan du måske slippe af sted med at høvle eller slibe en smule materiale af . Indendørs træværk - som for eksempel døre , karme, køkkenlåger, fodpaneler m. Slibning af overfladen med sandpapir (kornstørrelse ca. 120), eller . Der er mange, der vælger at male deres gamle døre af finér. Det kan blive en dyr løsning, og så kan lakering af de gamle døre være en god. Vi rådgiver gerne om farvevalg og sørger naturligvis for slibning , grunding og . Almindelig slibning af døre og vinduer varenr.


Fjernelse af indtørret kit varenr. Så skal du i gang med en god slibning. Dette gøres for, at det nye maling får en bedre overflade og længere levetid. Vi har beholdt alle de gamle døre , og turen er nu kommet til dem.


Begynd med at slibe vinduerne ved hjælp af en slibesvamp - undgå at ramme glasset! Vask derefter med grundrens og skyl efter med rent vand. Har træværket på dine vinduer eller døre fået oliebaseret maling.


Korn = grov- Til slibning på spartlede vægge inden beklædning. Korn 2= fin- Til den helt fine slibning af for eksempel låger og døre inden genlakering.

Bosch har den rigtige sliber til ethvert krav – fra stor slibeydelse til allerfineste slibning , fra store flader til hjørner og svært tilgængelige steder. Når vi modtager dine døre , starter vi med en meget grundig slibning. Det gøres for at kunne give dørene en grunding således vores sprøjtelakering får det mest . Handy for dig, der skal håndslibe døre, møbler m. I maling af døre er der desuden inkluderet vask samt en let slibning.


Reparation af huller og revner samt grovere slibning af dørene . Slibemaskiner kan både bruges til at slibe , skære og polere. Det kan eksempelvis være en dør , der skal males, eller trappetrin der skal slibes ned og . Afmontér låger, skuffeforstykker greb, hængsler m.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg