onsdag den 18. marts 2015

Anverfer silvan

Symmetrisk anverfer i elforzinket stål, til indendørs brug. Bruges til sikring af vinduer. Med konsol Køb nu for kun 295. Hvid symmetrisk anverfer med pladeøsken.


De rigtige beslag sørger for at dine gør-det-selv projekter holder længere.

Kig forbi SILVAN og så kan vi hjælpe dig ved at gøre det sammen. Habo anverfer stk med gevindplade gulkromat. Sammenlign priser og læs anmeldelser af anverfer byggematerialer.


Klik her og find den bedste pris nu! Find de overkommelige priser på anverfer online og spar mange procenter på anverfer. En anverfer er et vinduesbeslag, der bruges til at åbne og lukke sidestyrede vinduer. Beslaget monteres med en øsken i vinduet og en konsol i . Som standard leveres vores anverfere i blank krom, .

Vores serie af klassiske vinduer leveres altid med anverfere. De er justerbare og sikrer, at vinduerne forbliver tætte. Til opvaske- og vaskemaskiner.


Følger: Følgere: Biler: 8 . En dobbeltdør i glas lukker dagslyset ind og giver direkte udgang til haven. Farve Gul, Pakkestørrelse stk, A-mål mm, B-mål mm, Mærke PN, Type Beslag, Overflade Elforzinket. Intentionally distressed areas may vary. Sidehængt vindue fags med anverfer kroge. Vinduer og døre inspirationsfilm – SILVAN byggemarked.


Vinduesbeslag Se vinduesbeslag som hasper og sikringsbeslagVindues omfatter hjørnebån . Se den elegante pladedør med udskæring. Vælg design, tilvalg og dimensioner, og få et personligt tilbud fra Rationel inden for timer. Kombinér god isoleringsevne og flot lysindfald med en pladedør med side- og overparti fra Rationel.


Læs mere, og bestil et tilbud her. Elegant pladedør med sildebensspor og sideparti, der giver et flot lysindtag i din entré. Se dine muligheder, og bestil et uforpligtende tilbud her.


Facadedøren med sideparti og glasfelter der giver et stort lysindtag i din entré.

Enkel pladedør i høj kvalitet. Vælg mellem forskellige materialer, byggestile og meget andet, og få et personligt tilbud inden for timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg