onsdag den 18. marts 2015

Travertin fliser udendørs

Man har tidligere ment, at travertin ikke kunne tåle at ligge udendørs her . Uspartlet og smuk travertin – en nyhed i Danmark. Med en indkørsel og terrasse belagt med fliser i natursten får du den mest holdbare belægning rundt om dit. Få et godt tilbud direkte hos importøren.


Travertin , limestone og sandstens fliser udendørs. Omgående levering i hele DK.

Slebet, poleret og tromlet overflade. Alt i natursten til hus og have. Det er nemlig de egenskaber, der er forbundet med . Dette er ikke en fejl, men blot . Belægningssten i ægte travertin i Århus.


Hver enkelt flise har sit helt eget “look” og særpræg, det ses tydeligst om . Men husk, at en flise aldrig er stærkere end det underlag den ligger på. Find nyt og brugt indenfor Fliser og klinker til billige priser på DBA. Når man skal lægge travertinfliser, bør man altid blande fliser fra min.

Serien er velegnet både til gulv og vægbeklædning indendørs og udendørs. Hos Willesen Import er vi importør af natursten i eksklusiv kvalitet. Areal i hele fliser (M²), 0. Kategorier: Fliser og Klinker, Gulv- og Vægfliser. Når de kæmpe store travertin blokke kommer hen i produktionen fra. Tykkelsen på disse strimler er forskellige, da noget travertin skal bruges til fliser , andet skal bruges til bordplader,.


Er velegnet til både vægge og . Flotte mosaikfliser, gulvfliser og vægfliser i natursten, keramik, travertin m. Vives er frostsikre, og de kan derfor også bruges udendørs. Quadrat Noce er en flise med mosaikker i beige, antik travertin , som har en flot. Flsen er ikke spartlet så der kan forekomme små revner. Læs mere Se specifikationer. Et af verdens ældste produkter til gulv og væg.


Giver et varmt hyggeligt udtryk. Granit til udendørs vil ofte være forarbejdet så det har fået en skridsikker overflade. Creme travertin giver et moderne stengulvsudseende, der smukt matcher.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg