onsdag den 25. marts 2015

Synonymer og antonymer

Et synonym er et or der har næsten samme betydning som et andet ord. Et antonym er derimod et or der har den modsatte betydning af et andet ord. Du skal være logget ind for at se denne side.


Den beste og mest populære norske synonymordboken på nett. Jeg fik et spørgsmål om jeg ikke kunne lave lidt materialer omkring synonymer og antonymer. Jeg har tænkt over det flere gange, men har ikke .

Vi har indsamlet mere end 14. Eksempler på antonymer kunne være varm og kol tyk og tyn op og ned. Hvilket ord er ikke synonymt? Når man søger på et ord på sproget.


Den Danske Ordbogs synonymer , antonymer og forkortelser med i søgeresultatet. Hvert par får udleveret en bankoplade med felter, hvor der på nogle af felterne står forskellige or som de skal ud og finde antonymer og synonymer til. Synonymer er ord som betyr omtrent det samme.


Tolkningsmæssigt: rette fokus mod betydningssammenhænge i teksten. Antonymer er ord som betyr det motsatte.

Begge deler oppgir vi gjerne, hvis vi vet at det finnes slike ord. Hvad er op, og hvad er ned og ret og vrang? Er det rigtigt, at man i sit liv kan være både . Absorbere varme og avgi varme. I byggebransjen sier man at en betongvegg absorberer varme når den lagrer varme i porene hvis omgivelsene er for varme. Og er det nu rigtigt, at man i sit liv kan være både tung og let?


Men det er sikkert, at når man græder, . Slike ord kan du ha bruk for når du for eksempel skal lage kontraster. Denne ordbog er en stor almensproglig . Prefixet Anto– kommer från latinet och grekiskan, . State antonym and synonym of words during academic instruction. Students write synonyms and antonyms to match words by playing a game. Directions: Write as many synonyms and antonyms as you can think of for the given words. If you want, you may use a . To help remember the definitions of synonym and antonym , think of a synonym.


The word in parentheses ( ) will tell you to find a synonym or an antonym for each word below. Choose your answer from the box and . Find the top 1most popular items in Amazon Books Best Sellers.

Find descriptive alternatives for antonym. Many researchers have assumed that different methods could be substituted to measure the same attributes in assessment. Students use synonyms and antonyms to mine for golden nuggets—mastering vocabulary skills as they play! In this super-involving game, players move around.


Freedom and Liberty are not the same, finds Felipe Fernández-Armesto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg