tirsdag den 17. marts 2015

Dnb nettbank

Når du logger deg inn herfra vil du automatisk havne på riktig sted i nettbanken. Med nettbank har du full kontroll over økonomien din på en enkel, rask og sikker måte. Skal du ha valuta til ferien, bør du stikke innom DNB.


Her kan du nå veksle eller kjøpe valuta. Du er nå logget ut av nettbanken. Sjekk ut disse fantastiske gründerne som vi lurte med skjult kamera :) .

Med BankID på mobil har du alltid med deg et alternativ til. Kundeservice i DNB er åpen alle dager, hele dølget! Les våre veiledninger eller.


Hva betyr det når vi spør om samtykke i nettbanken ? Lurer du på hvordan man åpner eller lukker konto? Eller trenger du å gi regnskapsføreren din innsyn i nettbanken ? Her finner du alt du trenger å vite for å få . Landets største bank sliter med å forstå egen nettbank. Søndag formiddag får enkelte DNB -kunder beskjed om at nettbanken ikke fungerer.

Når den pensjonerte regnskapsføreren Arvid Ihla skal betale regninger, tar han frem telefonen og ringer telegiro-nummeret. En feil i DNBs nettbank førte til at kunder ikke fikk logget inn med mobilen. DNB sliter med mobil- nettbanken.


Vi beklager at noen kunder opplever feil med enkelte funksjoner i vår nettbank , sier kommunikasjonsrådgiver Ellen Dokk Holm i DNB til E24. Jeg ser på hjemmesiden deres at eAccounting har integrasjon med DNBs bedriftbank. Betyr dette at man må ha konto i DNB for.


DNBs kunder fikk mandag ikke logget inn på nettbanken – for sjette gang på rundt en måned. Titusener av kunder vil ikke på nett, og Norges største bank freder nå brevgiroen. DNB har problemer med nettbanken igjen.


Vi har ikke forstått denne kundegruppen godt nok, erkjenner . DNB erkjenner at banken tok feil da de trodde de skulle få alle kundene til å bruke digitale tjenester. Nå vil banken lytte mer til sine analoge . Både nettbank og andre tjenester sliter med ustabilitet, melder DNB torsdag kveld. Problemene med nettbanken , betalinger og overføringer er nå løst, og vi beklager på det sterkeste alle problemer dette har skapt for våre kunder.


Direkteintegrasjon DNB Nettbank. Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta . Du kan få kontoutskrifter fra DNB importert automatisk. Import fra nettbank er en funksjon som gir deg muligheten til .

HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene. Kommer du ikke inn i nettbanken din? Fordi veldig mange nå bruker BankID for å sjekke selvangivelsen sin - så opplever BankID problemer med sine tjenester, . Tirsdag ettermiddag oppstod problemene med nettbanken til DnB NOR. Da stod det på sidene deres at nettbanken skulle være oppe igjen . DNB FingerI som fungerer som en tilleggsapp til den allerede installerte nettbank -appen til DNB , kan lastes ned i App Store allerede nå.


Vipps og DNBs nettbank er nede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg