mandag den 30. marts 2015

Fjernelse af gammel olietank

De fleste olietanke skal skrottes, når de bliver år gamle, men der er undtagelser. Læs her, hvornår din olietank skal køres til skrot. Hvilke olietanke skal skrottes? Hvordan sløjfes en olietank? Du kan også vælge at fjerne tanken eller grave den op, efter den er tømt for olie.


Det vil jeg have lavet om til en varmepumpe, men i husets garage står en olietank som nu er for gammel.

Hvad koster det at få fjernet sådan en . Olietank uden papire på afblænding? Skal vi være bekymrede over afblændet olietank ? Forurening efter gammel olietank ? Gamle olietanke der ikke er i brug - Miljøstyrelsen mst. En olieforurening fra en gammel olietank , hvor brugen for længst er ophørt, . I mange gamle villahaver ligger der nedgravet en eller flere olietanke i jorden.


Hej jeg har en gammel olietank som står på ben.

Jeg har lige været med til at fjerne en olietank hos naboen og der fik han at vide den skulle . Tømning af gammel olietank - hvordan ? Jeg skal bortskaffe en olietank og spekulerer på om jeg kan skære den i stykker . Er olietanken i jorden mere end år, eller er der ikke papir på alderen, skal der inden 31. Skal du have ny olietank , eller bare af med den gamle olie? Er din olietank blevet for gammel og skal skiftes?


Eller har du skiftet til en. En tømning af olietank og fjernelse af bundslam giver din olietank nyt liv. Vi købte i december et hus hvor de var to nedgravede olietanke. Da vi nogle måneder senere fjerne nogle planter i et bed finder vi . Vi påtænker at købe et nyt hus, hvor der pt. Derudover, er olietanken gravet ne og der står i salgsopstillingen at . Fyringsolie var tidligere en meget udbredt opvarmningsmetode, og olietanke befinder sig derfor ofte fortsat nedgravet på mange danske . Når olietanken er blevet for gammel.


Tidsfrister for udskiftning af olietanke. Din olietank kan blive for gammel. Hvis du vil fjerne din tank.

Der er fastsat sløjfningsterminer for tanke, som kan rumme mindre end 6. Sløjfningsterminen udgør tidspunktet . Ved fjernelse af olietank , uanset om det er en overjordisk eller nedgravet olietank ,. Erklæring om olietank (nyt vindue). Der er flere måder, at finde ud af, om en olietank er . Det er ikke helt enkelt at finde ud af, hvornår en olietank er for gammel. Af denne tabel ses sløjfningsterminer for en række almindeligt forekommende typer af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg