fredag den 27. marts 2015

Ord med ae

Søker du etter ord som slutter på ae ? Denne nettsiden viser deg en liste over ord som ender på ae. Trenger du ord som inneholder ae ? Listen over disse ordene med ae er her på denne siden. Har du brug for ord der indeholder ae ? For å score flest mulig poeng i Wordfeud spillet lønner det seg å legge opp ord med de vanskeligste bokstavene, som w, c, æ, ø, y og å.

Merk at dette er samansetningar. Med litt fantasi kan du sikkert laga fleire sjølv, men du kan ikkje rekna med at alle vil godta dei som brukande norske ord. X Lesebok 2A Lesebok 2B Arbeidsbok 2A Arbeidsbok 2B D-bøkene krever innlogging.


Det er noget nemmere med E og A. Men når vi nu ve at du en gang imellem alligevel får et Y, så har vi naturligvis lavet en ordliste med ord med Y , som kan . Ord som slutter på å med bokstaver, som blir godkjent i Wordfeu Scrabble og lignende ordspill. I norsk har vi en egen bokstav (æ) vi kan skrive æ-lyden med. Medieforsker Jens Barland har listet opp 9ord som er på vei ut av det norske språket.

Interessen for ordlister har aldrig været større end den er lige nu, hvilket uden tvivl skyldes den enorme popularitet som Wordfeud . Mange gjetter på ord og bøyningsendinger i stedet for å bruke tid på å slå opp i ordlista. Ord med Å findes i tusindvis. Utfordringen er å få dem til å jobbe med dette, . Du sliter kanskje ikke med nye ord når du snakker, . Det norske språket er beriket med utrolig mange ord , ikke ulikt alle andre språk. Men en del norske ord er rett og slett umulig å direkte oversette . Dersom man er barnehagelærer eller lærer og ønsker å utvikle barns vokabular, hvilke type ord bør man fokusere på ? Spiller det en rolle hvilke . Derfor er det viktig at elever får bygget opp dette ordforrådet. Her gir lesegleder og lektor Kjersti Langvik gode tips om hvordan hun jobbet med ordforråd da hun . Jeg har laget en tekst om en heks, skrevet på.


Lag rutiner på å arbeide med ord i en tekst før elevene skal lese teksten . Gode, norske ord som kortbukse og småsko forsvinner til fordel for engelske låneord som shorts og sneakers. Nå kan du være med å stemme . Det finnes nesten alltid et ord som passer, men å finne det uten hjelp er ikke alltid lett. I en stor språkundersøkelse har Garmann sammen forskere fra Universitetet i Oslo vært med på å kartlegge norske barns femti første ord.


Vil du hjelpe til med å skrive ordbok?

Her kan du lese mer om hvor. Ord i dansk med rot i norrønt (S). Jag gillar namn som Åslög och Öllegår riktigt nordiska, total oengelska. Ord och uttryck på svenska språket som börjar med bokstaven Ä. Klicka på ordet för att se dess exakta definition.


Konfirmantmateriellet Å sette ord på hva jeg tror på lar konfirmanten få bruke flere sider av seg selv og gi eget . CD- ORD hjelper elever med dysleksi og lesesvake elever med å lære.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg