tirsdag den 10. marts 2015

Behandling af skifer udendørs

Skal skiferplader også overfladebehandles når de bruges udendørs ? Behandlingen er meget nem og enkel. Ved særligt porøse underlag kan behandlingen gentages efter nogle dags forløb. Skifer er et naturprodukt og består af flere lag, derfor kløves skifer. Ved stærkt absorberende, ikke polerede overflader kan behandlingen evt.


Derfor anbefales en eller anden form for overflade behandling.

Ved at bruge et ”olieholdigt” grundbehandlingsprodukt vil skifer f. Mange læsere spørger, hvordan de skal vedligeholde forskellige typer skifer , både indendørs og udendørs. Husk altid at tørre skiferpladen godt af efter behandling. Skifer trænger til behandling , når det bliver mat. Det er typisk hver tredje måned – hvis . Skifer skal have tilsat fedtstof i form af van tilsat natursæbespåner, kokossæbe eller FILA Stone Plus,.


Skifer fliser til udendørs samt indendørs belægning. Denne behandling gør klinkerne vand- og smudsafvisende og betyder, at klinkerne bliver lettere at . Få dine natursten til at skinne som nye igen.

Hos FALKE GranitNatursten ved vi alt om pleje og vedligeholdelse af natursten i køkken, bad eller bryggers. Vedligeholder klinker, teglfliser, granit, skifer og keramikfliser. Bad og Fliser kan levere fliser i flere forskellige typer skifer. HUSK, natursten er et porøst materiale, hvorfor det altid kræver behandling inden disse tages i . Lyse skjolder og grå-ligt slid forsvinder også ved denne behandling. En skifeplade kan på grund af den sorte farve være svære at holde rene og fri for kalk.


Man skal være varesom med at anvende kalkfjerner og syreholdige . Imprægnering og vedligeholdelse af natursten kræver en del kendskab til natursten. Vi anbefaler altid at imprægnerer naturstenen inden ibrug tagning. De er smukke, og de er mange: marmor, granit, skifer og et væld af lokale natursten, alle. De kan få en poleret eller mat finish og lægges både indendørs og udendørs. En korrekt behandling beskytter dem mod pletter og snavs, gør . Har du et bord i enten marmor, granit eller skifer ? Læs med her, og få gode råd til hvordan du kan holde det smukt i mange år.


Olieprodukter til behandling , pleje, rens og beskyttelse af træ - ude som inde. Falmede og slidte skifer sålbænke opfrisket med Polytrol. Når vores Monsoon Black skifer hentes op fra stenbruddet i Indien,.


Uanset om det gælder skifer , beton eller teakplader kræver de en smule vedligeholdelse. Zinolin Polish til behandling af Beton og Vinylplader.

Pleje, rengøring og imprægnering til natursten. Akemi plejeprodukter til indendørs brug samt alge- og kalkfjerner til udendørs natursten. OBS: Der er ikke mange marmorsorter, der egner sig til udendørs brug. Sammenlign priser og læs anmeldelser af olie til skifer Rengøringsartikler.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg