torsdag den 19. marts 2015

Strålerør

Her finner man mange typer strålerør til ulike bruksområder og med ulik kapasitet , fortrinnsvis til brannslokking, spyling og rengjøring. Strålerør - højtryksrør til brandvæsen og industri, slangeskabe m. Leveres med testnippel for . Det rette strålerør spreder vandet bedst i forhold til den type opgave du skal udføre. Vi har et stort sortiment af strålerør , der vil dække dine behov.


Standard strålerør til NOHA brannslangetromler.

Godt slokkeutstyr er brannmannens beste forsikring. Få kontroll over trykket med denne variable lansen. Med en enkel vridning av lansen får du en blande-innstilling som sprer en blanding av vaskemiddel og vann . Trinnløs justerbar stråle, fra hard stråle til fin spray, du velger . Smart, praktisk og enkel rengjøring i høyden.


Lengden kan stilles fra - m. Fungerer med ulike tilbehør. Innebygget pistol og leveres skulderstropp for .

Fra hard og kompakt stråle til tåkeregn. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av stålrør og vanningspistoler. Kjøp utstyret på nett eller i butikk. GARDENA Profi-system strålerør er ideell i forbindelse med lengre slanger eller for bruk med pumper.


Det fungerer som en kobling til Profi Maxi-Flow-systemet. Tomme, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. Bilde av Stihl strålerør (komplett). Nov Bergen Brannhistoriske Stiftelse - Photographer Moldskre Nina. Et strålerør er anbragt for enden af en brandslange og benyttes af brandmanden til at dirigere vandet mod det, der brænder eller skal nedkøles i forbindelse med . Dimstrålrör, Handifighter II med gummibuffert och provtryckningsuttag.


Spylerør til høytrykksvaskere. Vinklet og ekstra langt for rengjøring av svært utilgjengelige plasser. Informasjon om strålerør i gratis engelsk online ordbok og leksikon. STRÅLERØR FOR VANNING HOZELOCK . Regulerbart, stråle og tåke. Søgning på “ strålerør ” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Vikan strålerør i plastic med lille dyse. Til afskylning efter endt skumrengøring. Lille dyse opnås kraftig stråle i grades vinkel. Passer til kombi pistolerne nr.


T strålerør med slangenippel hos Sanistål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg