onsdag den 15. juli 2015

Bogstaver i træ børn

Smukke bogstaver i træ til børnenes navne. Træbogstaver kan sættes på døre, vægge og senge. Stort udvalg i bogstaver i træ fra Sebra og Djeco. Efterhånden som dit barn vokser op kan du bruge bogstaver i leg. Skriv ord og navne med bogstaver af træ.


Det er en rigtig sjov idé at skrive barnets navn på døren.

Flote og dekorative bogstaver og tal i træ eller akryl til børn og børneværelset. Vi forhandler alt i træbogstaver og tal til børn og børneværelset. Med børne træbogstaver kan du danne ord eller skrive navne på vægge eller døre.


Fine træbogstaver med klovne. Selvklæbende bogstaver til døren. Gør børneværeslet personligt med søde bogstaver til f. Prinsesse lille Fe bogstaver , pirat bogstaver og de . Jeg elsker dig navneskilt – træ.

Sorte bogstaver – køb enkeltvis. Spil og legetøj som hjælper børn på 4-år til at forstå og sammensætte tal og bogstaver. Er du på udkig efter bogstaver i træ eller plastik,. Hos MedUdsigt kan du købe Design Letters bogstaver i træ og en flot Design Letters.


Børn kan godt li´at have deres navn stående på døren - lillebror eller . Disse iøjnefaldende alfabetets bogstaver er lavet af MDF og har en flot . De er det perfekte pædagogiske værktøj, til at introducere dine børn for alfabetet. Køb hele alfabetet som træbogstaver til dør eller væg og tallene til 10. Tal og bogstaver i træ , der kan stå selv på fx hylder. Nemme at dekorere med fx maling. Prisen er helt ned til kr.


Altid et godt tilbud og billige priser på bogstaver og tal i træ til børn fra 3-år, E- mærket nethandel. Bogstaver til dør har altid været populære hos børn. Sjove træbogstaver pakke med bogstaver. Hjælp dit barn med at lære bogstaverne at kende med disse sjove træ bogstaver. Sættes op med magneter eller . En kugleramme til børn er lærerig og sjov.


Her kan du finde en træ kugleramme til dit barn.

Vælg mellem tal, bogstaver eller en med kridttavle. Her får alle børn muligheden for at lære bogstaver og ord på en sjov måde gennem computeren eller vores. Krea magnetiske bogstaver i træ store-34.


Super flotte og farverige bogstaver i træ. Bloomingville Bogstav, Træ. Af PriceRunnerSøde børnelamper som får dit barn til at føle sig tryg om natten. Perfekt til opslagstavlen eller køleskabet.


Magnet bogstaver i træ - Sjov læring for børn ! Lav små ord og sætninger af . Alle bogstaver fra A-Å i træ. Velegnet til børnenes navne eller til at lære børnene alle bogstaver på. Byggeklodser af træ med bogstaver og malet i skønne pastelfarver.


For de aller mindste børn fungerer de godt som byggeklodser og som en legende . Har fløjet meter op i luften fordi det skide E faldt ned af Emmas dør Det er ikke første gang og de andre har også været faldet ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg