fredag den 17. juli 2015

Hustyper i norge

Her finner du en oversikt over alle våre hus. Stort utvalg av arkitekttegnede ferdighus i alle stilarter og prisklasser. De beste planløsningene for den moderne livsstil. Hos Nordbohus kan du velge mellom forskjellige hustyper , både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og individuelle ønsker.


Våre arkitekter gjør tilpasningen du ønsker, du får det du vil ha. Systemhus - Norges eldste huskjede.

Kjeden er landsdekkende og består av ca 1medlemsbedrifter som omsetter for . Tilmeld deg vårt nyhetsbrev med inspirasjon og tips. Dette har senere vært den dominerende byggemåten i all trebebyggelse i Norge. De siste årene har enkelte bygg vært utført med massivtreelementer. Urbane trehus som karakteriseres av en nyskapende fasade.


Tidløse og herskaplige trehus i landlig og tradisjonsrik stil. Det er lønnsomt å ta seg god tid til å tenke gjennom en del viktige spørsmål i forhold til tomta, huset, . I Bekkeløkka kan du velge mellom to familievennlige hustyper : ANDREA og PÅL. Moderne eneboliger for hele familien på Torstvet i Larvik.

I Orrelia tilbyr vi moderne og familievennlige eneboliger. Gjør sommersesongen lengre med et lunt uterom som er skjermet for vind og lave temperaturer! Velg mellom to ulike hustyper. Dette er virkelig en designperle av de sjeldne!


Med store vindusflater både i første og andre etasje . Utvalgte hustyper fra Block Watne. Brennhete Spania-boliger: Utbygger lanserer i Norge. Kjøperne kan velge mellom to hustyper , med litt forskjellig utforming og design. Våre agenter, din husekspert, kan svare på alle mulige spørsmål som for eksempel entreprenører, hustyper og planløsninger.


Ferdighuskatalogene flommer over av ulike hustyper tilpasset de fleste forhold. For deg som skal velge kan det være vanskelig å få en total . Nordbohus husleverandører over hele Norge bygger hus, tomannsboliger. Klassiske hus, funkishus eller moderne hus. På Mesterhus-konferansen på Svalbard ble det lansert fire nye hustyper. Våre oppgitte priser refererer til nøkkelferdig hus og hytte i Norge.


Se mer om våre hustyper her. I tillegg leverer vi prosjektboliger. I Norge har en benyttet betegnelsen jugendstil fordi de fleste arkitektene fikk sin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg