tirsdag den 21. juli 2015

Hvirvel dyr

Denne gruppe indeholder med andre ord alle de . Den almindelige ottearmede blæksprutte, Octopus Vulgaris, er beskyttet af forsøgsdyrslovgivningen, på trods af at den ikke er et hvirvel - dyr , . Question: Hvilke type dyr er skildpadder, slanger, krokodiller, firben osv. Med antennerne kan de mærke vibrationerne fra og bestemme afstand og retning til et sprællende dyr. Med øjnene kan de se, hvad der sker både under og over . De fleste af de største og mest kendte dyr i verden er klassificeret som hvirveldyr.

Det, der kendetegner en hvirveldyr er, at det har en rygrad , i . For hundrede af millioner år siden, inden noget levende hvirvel - dyr havde trådt på jorden, levede der i havene nogle mærkelige fisk, de såkaldte lunge-fisk. De første fisk Nu kom fiskene til. Fiskene var de første dyr med skelet og ryg-søjle. Dyr med ryg-søjle kaldes hvirvel - dyr. Blandt de første fisk i havene var hajerne.


Kryb-dyr, patte-dyr, fugle, padder og fisk har ryg-hvirvler. Derfor kaldes de hvirvel - dyr.

Ryghvirvler er de knogler, som rygraden er dannet af. Hvirveldyr er dyr med ryghvirvler. Patte- dyr er hvirvel - dyr. Det vil sige, at de har ryg-hvirvler.


Det største patte- dyr er blå-hvalen. Det samme har fugle, kryb- dyr , padder og fisk. Antallet af kendte arter af forskellige organismer Dyr 1. Snegle, muslinger, blæksprutter 75.


For omkring 3millioner år siden begyndte de første padder at erobre land- jorden. Disse salamander-lignende urpadder, var de første hvirvel - dyr , der forlod. Padder, patte- dyr , fugle, kryb- dyr og fisk har mange små knogler i ryggen. Knoglerne kaldes ryg-hvirvler, og dyrene kaldes hvirvel - dyr.


Senere opstod kryb- dyr , fugle og patte - dyr. I dag findes der fem dyre-grupper med ryg-søjle. De kaldes også hvirvel - dyr. Vertebrata, vertebrater, underrække af chordater omfattende ca.


De har bare været nød til at tilpasse sig vanet. Står det til Wolfsburg-træner Felix Magath kommer Simon Kjær ikke til at spille U21-EM, men det har.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg