tirsdag den 28. juli 2015

Klistremerker på rull

Med våre forskjellige folier og formater er dette mulig på en enkel måte. Om der er PVC-folie for store klistremerker, strukturpapir for runde klistremerker på rull , . De fås trykt på papir, folie eller vinyl og kan lages til både innendørs eller . Runde klistremerker med tekst - Våre runde klistremerker kan bestilles i flere farger,. Du velger utseendet på det runde klistremerket, enten det er et enkel . Lag egne klistremerker , etiketter og stickers!

Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Merk og organiser produktene dine med klistremerker. Vi har fjernet det overflødige papir rundt etiketten (både på rull og ark). Husk vi lager også klistremerker , utskåret folie til bil og vindu, trykkte etiketter i kasser . Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Leveres på rull eller løse, for maskinell eller manuell etikettering.


Du forholder deg direkte til produsent. Konsis produserer klistremerker og etiketter med høykvalitets trykk i alle former og.

Leveringsformat – Vil du ha etiketter løst, på store ark eller på rull kanskje? Etiketter i små opplag levert på Aark er vår spesialitet. Vi trykker dekaler og klistremerker på kvalitets materialer. Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: dager fra . Vi kan levere mange typer klistremerker , labels og etiketter i små og store antall.


Elegant skiltstativ i fire farger med stor plass til en logo på toppskiltet samt s. Vi leverer merkene på ark, rull eller som enkeltmerker. Vi anbefaler vanligvis klistremerker levert på ark, siden de er lette å sende i konvolutter, lette å håndere. Høykontrast Skriftstørrelse.


Rull med klistremerker med ulike blomstermotiv. Klistremerke, rundt mm DIA. Hovedsakelig driver vi med produksjon av klistreetiketter på rull for industri, . Bestill plakater, klistremerker mm.


Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom) . Lag klistremerker på transparent materiale, og legg hvitt blekk over eller under fargeutskriften.

Et skritt på veien for komplette elektroniske kretser produsert fra rull til rull. Printet minne fra Xerox kommer på klistremerker. Selvlysende klistremerker laget av plast, med en klebende prikk på baksiden.


Perfekt for å legge litt lys til barnas rom eller bare for å dekorere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg