onsdag den 22. juli 2015

Hvor mye strøm bruker en mikrobølgeovn

Dinside har tidligere beregnet hvor mye strøm de ulike apparatene i en gjennomsnittlig husholdning bruker i løpet av ett år. Vanlige husholdningsapparater bruker faktisk ikke så mye strøm. Her ser du hva ulike gjenstander rundt i huset koster deg i året. Tenk bare på hva du har på kjøkkenet ditt. Ovn, kjøleskap og vannkran har “alle”, og disse trekker mye strøm i seg selv.


Varmeapparat, Mikrobølgeovn , Stasjonær datamaskin, Bærbar datamaskin, Kjøleskap.

Det er ikke alltid de tingene vi tror bruker mest strøm som faktisk gjør det. Ja, det finnes nesten ikke grenser for hva som kan kjøpes. Hvor mye strøm fryser og kjøleskap bruker i året, varierer fra merke til merke. Det avhenger også av hvor ofte og hvor lenge du åpner fryseren og kjøleskapet, samt. To poteter må tilføres kWh i en mikrobølgeovn for å bli ferdige.


Strømmen dreper, men det må spenning (elektrisk trykk) til får å trykke strøm. Vi finner det litt vanskeli å tro at vi har brukt så mye strøm. Når du noterer forbruket får du en oversikt over når du bruker energi, og.

Dine elsertifikatkostnader bestemmes av hvor mye strøm du bruker , . Men hvor mye tilsvarer det, egentlig? Briten er attpåtil kjent for å bruke list og taktikk like mye som rå muskelkraft. Alle mikrobølgeovner bruker tidsregulering for å oppnå en gjennomsnittseffekt.


Da bruker du opptil prosent mer strøm. Mange nye oppvaskmaskiner har elektronisk mengdekontroll, hvor. Du kan spare strøm ved å tilberede små porsjoner i mikrobølgeovn i stedet for på . Da sparer man også en del strøm.


De fleste velger hvite- og brunevarer etter andre kriterier enn strøm - forbruk. I oversikten under får du en illustrasjon av hva forbruket til noen hvite- og. Som du ser bruker ikke apparatene så mye strøm hver for seg,. Dessverre vet jeg ikke hvor mye kombiskapet krever.


Vannkokere (det samme gjelder for kaffetraktere) bruker mye strøm , . Les disse veiledningene grundig før du bruker mikrobølgeovnen, og oppbevar dem godt for å. Sp: Hva er galt når ovnslyset ikke virker? Stråling fra mobiltelefoner har bekymert mange siden det ble vanlig å. Den farligste strålingen - gammastråling - brukes for eksempel til å.

En mikrobølgeovn sender nemlig med langt større effekt enn en. Når telefonen sender med høy effekt trekker den mer strøm fra . I de senere år har det kommet mange studier som forsterker mistanken om at. Argumenter som at vi vet hvor barna er når de har mobiltelefon, holder ikke. PC direkte på fanget, og den bør ikke brukes mens den er koblet til strøm.


Det er forbudt å bruke mikrobølgeovn til oppvarming av morsmelk på . Oppvaskmaskin er – i motsetning til hva mange tror, mer energivennlig enn å ta oppvasken for. LED-pærer bruker mye mindre strøm og varer lenger enn vanlige lyspærer. Samtidig sparer du strøm ved å unngå å bruke mikrobølgeovn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg