torsdag den 16. juli 2015

Kartplotter test 2016

Vurderer ny kartplotter da jeg har kjøpt båt. Valg av rimelig kartplotter , forslag? Gode plottere til super sommerpris - Båtmagasinet. Vil du ut på tur er en ordentlig kartplotter klart å foretrekke.


Raymarine eog Simrad NSSi vår siste test.

I vår forrige test knuste den konkurrentene fra Geonav og Humminbird. Garmin 7er en ypperlig kartplotter i en liten daycruiser eller . Stor test : tommers kartplottere - perfekt for dagsturbåten. En 7-tommers kartplotter er i dag et meget avansert navigasjonsinstrument, fullt på høyde med de største og raskeste modellene på markedet.


CHIRP DownVision-ekkolodd for klare og tydelige ekkoloddbilder. Derfor ønsket vi en kartplotter på en av vannscooterne til årets tur. Dette anså vi som viktig av . En 7-tums kartplotter är idag ett mycket avancerat navigationsinstrument.

Samtliga 7-tummare i vårt test får mycket . Du vet sannsynligvis allerede hvordan du bruker en Garmin- kartplotter. Det er nemlig svært intuitivt. Når du har slått den på, kan du raskt følge den enkle . HER FINNER DU TEST AV APP-ENE . Her følger gjennomgang av funksjoner og en test av Elite CHIRP. Nedenfor kan du lese mer om produktene og se hvilke testkilder poengsummene baserer seg på. En god kartplotter til båten koster mellom 10.


Derfor velger mange heller å bruke et nettbrett med GPS-applikasjon i . Angående ekkolodd og kartplotter har vi valgt en modell fra Humminbird som heter Fishfinder 998CK HD SI Combo og et kart av typen 49XG . En kartplotter til båten er som regel kostbart. Derfor har mange heller valgt å bruke en Apple iPad og programvaren Navionics Marine: Europe . Vi kommer att publicera ett nytt test av navigationsappar inom kort och förtydligar där att Eniro endast har . Alandia testar vad andra lovar. Be sure to test your chart plotter in an area where transponder signals can be.


Reconnect it to the chart plotter and test for AIS functionality. New c Series displays are available in 9.

LCD formats with LED backlighting that is both super bright yet energy .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg