mandag den 27. juli 2015

Bortskaffelse af olietank

Bortskaffelse af en olietank i kælder koster ca. Hvordan finder du ud af, om. Trin for trin guide til afmelding af olietank i Byg og Miljø (pdf). Sløjfning og bortskaffelse af olietank. Hvornår skal en olietank sløjfes og hvordan gør man.


Hej jeg har en gammel olietank som står på ben.

Jeg skal ikke bruge den mere, da jeg nu fyrer med træpiller. Ved sløjfning af en olietank skal tanken tømmes for olie. Herefter skal påfyldningsstuds og udluftningsrør afmonteres og tanken blændes af , så der ikke kan . Din olietank har begrænset holdbarhe og en læk kan forurene både jord og grundvand. Ved etablering af olietank skal du anmelde arbejdet til kommunen senest dage. Dokumentation for bortskaffelse af olietank (anlæg) (og evt. restindhold) bør . Vejledning og anmeldelse når du vil sløjfe din olietank.


Eventuelt restindhold i tanken og rør skal fjernes. Nedgravet olietank: Restindhold i tanken og rør er fjernet og olietanken er blevet gravet op.

En tank som er for gammel er ikke omfattet af forsikringen og kan derfor få store. Hvad skal jeg gøre, når jeg tager en olietank ud af brug. Som ejer af en olietank er du forpligtet til både at anmelde og afmelde din olietank til os.


Du har også selv ansvaret for at holde øje me hvornår din olietank. Bruger du ikke længere din olietank , fordi du f. Hedensted Kommune fører ikke tilsyn ved sløjfning eller opgravning af tanke. Forurening Forsikringsordning i forbindelse med olieudslip. Inden du udskifter din olietank eller etablerer et nyt anlæg, skal du anmelde . Der kan være god økonomi i at udskifte en gammel olietank.


OK har en totalløsning med ny tank, bortskaffelse af den gamle og finansiering gennem OK. Vedlæg dokumentation for bortskaffelse af restolie. TANKEN ER SLØJFET VED OVERGANG TIL BRUG AF. Olietank , afmeldings– og anmeldelsesskema. Er der valgt anden installation i forbindelse med sløjfning af olietank ? Hvis du tager en tank varigt ud af brug, skal tanken sløjfes.


Skal du sløjfe en olietank ? Dette skal du anmelde til Silkeborg Kommune. Den til enhver tid værende ejer af en ejendom, hvor der ligger en olietank i jorden, er således forpligtet til at sørge for, at olietanken er sløjfet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg