fredag den 31. juli 2015

Møbelsnekker bokhyller

Hos oss kan du bestille din spesielle bokhylle i en rekke varianter og utførelser. Send oss dine ideer og motta et pristilbud. Bokhylle over hele veggen med tv mulighet i hylla. Stereobenke laget etter mål i beiset eik. Garderobeskap laget til under trapp.


Vi opererer primært på privatmarkedet og målet er at alle kunder skal bli fornøyde enten de har kjøpt en enkel bokhylle eller et eksklusivt kjøkken.

Nov Det er helst skap, senger og bokhyller fra butikken – store møbler med faste mål. Hos en møbelsnekker får du interiøret på millimeteren. Snekkeri er en møbelsnekker bedrift i Oslo som lager alt en møbelsnekker kan. Lei av standard bokhyller og garderobeskap som ikke passer helt inn i rommet? Nov Har man først brukt møbelsnekker én gang, kan man fort bli avhengig.


Se interiørdesignernes tips om hvordan du best innreder med bøker hjemme. Mar Snekkerens selvlagde bokhyller. Tømrermester Erik Aarsbog gjør det meste innen snekkerfaget. Han bygger hus, designer og .

Jan BØKER OG MDF: Mdf er særlig velegnet til å bygge bokhyller av. Det er jo helt dødt, sier møbelsnekker Jana Toneff til Bonytt. Apr Hei, Jeg venter på ta over ett nybygg på Gråkammen i Oslo, som er ferdig i løpet av Mai.


Møbelsekker Thomas Heidfeld . Jeg vil i den annledning ha en møbelsnekker inn som . Våre møbelsnekkere kan gjøre din visjon til virkelighet. Vi kan eksempelvis bygge kjøkken, garderobe, bokhyller eller unike møbler. Jeg frykter at å benytte en møbelsnekker og deretter en maler til å få dette på . Mork lager skreddersydde møbler på etterspørsel, alt fra bokhyller og . Tanken er at bokhyllen skal integreres inn i veggen. Nisje mål: B:90cm H: 177cm D: 30cm Utvendige vegg mål: . Aug Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram? Få orden på alt sammen med hyller.


Han lagde en plassbygd bokhylle til oss. Plassbesparende løsninger og. Han var rask, effektiv og flink.


Det kan være langbor skjenk, bokhylle , ferdigstilling av det kjøkkenskapet som ikke gikk opp i standardmålet osv. Vi lager også møbler av gamle materialer .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg