mandag den 20. juli 2015

Interiørbeis grå

Bjørn og Hege fra 2athome valgte interiørbeis i fargen Patinagrå til hytta. Den er fargesatt for å være samstemt med naturen utenfor. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beise panel i gangen: patinagrå Jotun interiørbeis.

Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Jotun Lady Pure Nature interiørbeis klar base 68L. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige.


Hardvoks-Olje Mørk Grå 7Ml. LADy Pure Nature er en helt ny interiørbeis som fargesetter, forskjønner. Her finner du det hvitkalkede . En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.


Interiørbeis Lady Pure nature klar 68l Jotun.

For å skape helhet ble den beiset i en grå farge før den fikk en slitesterk. Nytt treverk som har en lys farge er enkel å gjøre grå eller brun i både lyse og mørke nyanser. Den hvite panellakken kan brukes for å gi eldre panel akkurat det grå eller varmbrune utseende du ønsker. Hele hytta er holdt i lune og dempede fargenyanser som går i brunt og grått ,. JOTUN LADY PURE NATURE INTERIØR BEIS 1L. Sofaen er mørk brun og resten av interiøret er i brunt, furu og grått.


Har man en vegg hvor det er brukt beis eller panellakk i en farge man ikke liker vil den . Eik blir sort, bjørk blir grå , og treverket vil sprekke opp og vri seg. Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil . BEIS INTERIØR SETERGRÅ 5LTR Byggmakker 1. Tyrilin Matt Beis er en unik beis for utvendig trebeskyttelse. Tidsriktig grå terrasse i fargen Varg i tre strøk. Colorspray 4ml Grå grunning. Sparkel l Medium, lys grå , Paint.


Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. Fargen jeg ønsker meg er ganske mørk grå , men kan ikke .

Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en . Når bare det beste er godt nok. De naturlige materialene er. Gir treverket en transparent og matt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg