tirsdag den 10. maj 2016

Ipad ophæng

Besøg avXperten og oplev vores store udvalg af kvalitetsvarer til iPad. Shop blandt et bredt udvalg af stativer og holdere til iPad. Pad -kompatibilitet iPad -kompatibilitet.


Vælg melleLogi BASE-opladningsstander med Smart Connector til iPad Pro, Rejseopladersæt fra Belkin. Tyverisikring i form af vægophæng eller med stand på bord.

Kan hænge flat på væg eller med vinkel. Passer til alle iPads med 9. Stort udvalg af beslag, ophæng og standere til iPad og Android tablets. Monter din tablet på et væggen, i bilen eller placer den elegant på en stander. Har du allerede en tablet eller iPad , men mangler du f. Hos Elgiganten finder du forskelligt tilbehør til din tablet.


Mangler du holder til iPad Mini? Vi leverer fra dag til dag – altid med gode tilbud.

TabLock - Home button hidden - Horizontal and vertical mounting - Lock included - Perfect for digital signage. Sammenlign priser og læs anmeldelser af ipad vægbeslag Tablet tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu!


PAD Funktion kan anvendes såvel som daglig IPad opbevaring med lommer til visitkort og så er den designet til også at kunne hænge på væggen. Holdere og stativer - Man kan bestemt ikke sige, at en iPad Pro tablet er uhåndterlig. Den ligger godt i hånden og er rimelig nem at holde.


Glem DVD-afspilleren på bagsæderne i bilen - nu kan du sætte din iPad fast i nakkestøtten. Jeg søger et iPad air ophæng til væggen. Eholm laver vidst ikke til iPad. Med denne iPad holder til bilen kan man sætte en iPad op, i bilen, så man på bagsædet kan se film på lange bilture.


Det kan være en god måde at dele en . Serien består af en række forskellige holdere til iPad , Tablet samt mobiltelefoner som. Med dette ophæng får du din PC væk fra gulvet, og gør det nemmere for . Dock er intuitive vægbeslag til iPads. De er elegante - også uden iPad. Disse iPad ophæng er velegnet til dem, som enten har behov for at .

Techly I-TABLET-CARPassiv Sort holder, ophæng og stativ til. I julen fik tøserne lov til at låne storebrors Netflix konto på deres Tablets, samtidig med at Nikoline blev .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg