onsdag den 11. maj 2016

Ipad holder nakkestøtte

Flyt underholdningen om på bagsædet med denne smarte tablet holder. Monteres nemt og enkelt ved at skrue gribearmene ind til nakkestøttebenene. Sammenlign priser og læs anmeldelser af ipad holder nakkestøtte Tablet tilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Nakkestøtte -bilholder til iPad Mini, iPad Mini iPad Mini 3. Perfekt til underholdning for passagerer ved lange køreture.

Skal du køre langt, så køb en iPad holder til nakkestøtte. Med en nakkestøtteholder kan børnene på bagsædet se film på turen, så du kan koncentrer dig om, . Underhold dine børn eller bagsædepassagerer på lange bilrejser takket være Trust universelle tabletholder til nakkestøtten i bilen. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye. Praktisk tabletholder til nakkestøtte fra Stevison.


Passer til de fleste 7-1tablets. Holderen er justérbar og giver en solid støtte til din . CARPOINT tablet og iPad holder universal.

Kraftig tabletholder som er justerbar, passer til alle størrelser tablets og designet, så der er fri adgang til alle . Nu har vi fået fat i bilen, og den er jo utrolig dejlig at køre i. Men på de lange ture bliver vores lille datter altså ret urolig. Sidste år havde vi ganske rigtig en iPad med til datteren, men ingen. Car Mount gør det nemt og sikkert at montere din tablet på nakkestøtten, og placere den i en. Den raske og trygge måten å . Holdere med original kvalitet. Pad - holder til å feste på nakkestøtten til forsetet.


Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Med denne nakkestøtte braketten til iPad iPad er det nå mulig å se på film, spille eller surfe. Stativ for de som sitter i bilens baksete. UNIVERSAL CAR HEADREST HOLDER FOR TABLETS. Fullwidth banner container description.


Holder til tavle-PC som enkelt monteres bak på nakkestøtten i . For baksetet, festes under nakkestøtten, brukes horisontalt. Pad nakkestøtte holder Med adapter til iPad , iPad iPadog iPad4. Indholder X-Carline installationsmanual.


Tilbud på denne Griffin nakkestøtte holderen for iPad Mini.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg