tirsdag den 10. maj 2016

Hvordan støpe mur

Husk at mur og pussesand skal ha maks kornstørrelse på 3-mm. Det er ingen heksekunst å støpe en trapp i hagen. Her har du gjør- det-selv oppskriften på hvordan du lager en slik trapp selv.


Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker. Skal du støpe selv må du snekre forskaling, kjøpe mange tunge sekker .

Mur av betong trenger alltid en støpt såle. Ved bygging av natursteinmur på telefarlig grunn bør du også støpe såle. Det som krever utvidet kompetanse og forståelse, er valg av produkter, hvordan grunnarbeidet skal utføres og hvordan muren skal sikres. FOTO: Minera DET HELLER: For at ikke myren skal rase sammen idét du snur ryggen til den, må du bygge den med 8-10 . Jeg vil gjerne støpe mur og såle i en operasjon.


Hvordan bør jeg forskale muren for å få til dette? Må jeg legge lokk på såla for å unngå at . Hvilke materialer skal brukes og hvordan settes de sammen?

Når muren er bygget til ønsket høyde, helfylles blokkene med bløt betong. Muren er stabil, men en kan med . Til venstre er en oversikt over det du trenger til enkelt støpe - og murerarbeid. I denne videoen lærer du hvordan du lager en fundamentforskaling.


Lær mer om fundamentforskaling. Her vises hvordan du går frem for å bygge støttemur i stein. Produktene er Rådhus mur og Knekt støttemur fra Aaltvedt Stein. Det er enkelt og raskt å støpe fundament til uthus eller garasje selv. Her får du en komplett veiledning til hvordan du gjør det.


Kan man sette opp mur uten å støpe ? Tørrstablet Rådhus mur Foto: ProdusentenVis mer. Med såleblokker: Under en mur er det som regel enklest med såleblokker. Du kan støpe i rør eller i forskaling, eller du kan mure blokker.


Hvor langt ned må jeg grave, hvordan lager jeg forskaling osv? Har du masse stein tilgjengelig for bruk, vil en murt mur , bli billigere en . Langs terrassegulvet går det en buktende hvit mur. Denne ble faktisk satt opp for snart fire år siden, men fordi området ellers aldri ble ferdig så .

La sålen gå et godt stykke inn i bakkant av muren slik at tyngden fra tilbakefyllingen med stein er med. Murblokkene forankres til sålen ved å støpe jern vertikalt ned i sålen. Det spiller ingen rolle hvordan den ser ut, bare den er solid nok. Med våre produkter kan du bygge sikre murer på riktig måte, og alt etter hvordan du velger å forme muren og hvordan du svinger den, kan det ferdige resultatet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg