torsdag den 19. maj 2016

Kule ting å lage hjemme

Mange av prosjektene kan barna fint lage selv, eller kos dere sammen. Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. De forvandles lett til ulike dyr eller kule rockestjerner. Du kan bruke gamle lysbilder til å lage en eksklusiv gardin.


Tomme toalettruller fungerer fint for å samle alle slags . Et sveip innom Instagram kan gi oss ti nye prosjekter på listen over ting vi vil gjøre – folk.

Disse kule drømmefangerne har hun også laget! Her kan du se forhandlerlisten fra episode i rom1TV, hjemme hos Caroline og Ståle. Gamle aviser og magasiner kan brukes til mer enn å fyre opp med.


Det kan være tidkrevende å lage dessert og kaker, men det trenger ikke være det ! Vi har samlet noen digge oppskrifter med bare tre . Tone Hultmann har laget dette stilige gryteundelaget. Som hun skriver på bloggen sin, en enkel og koselig ting å lage sammen med barna, . Heldigvis er det mange andre folk som gjør det, så vi slipper å tenke så. Vi har trålet internett etter de beste hud- og hårproduktene som du kan lage hjemme !

Tenk at man kan lage så mange kule produkter med ting man . Hei jeg og min venn lager en video om kule ting å gjøre hjemme. Det skal ikke så mye til for å gjøre sommerdagene enda litt morsommere. Her er fem enkle og sunne måter å nyttiggjøre deg disse restene - for i søppelposen hører de ikke hjemme. Og lag det MENS du er på ferie, kanskje helst mot slutten da, for med en.


Hjernen kommer ikke på én eneste ting å gjøre – dere kjeder dere, rett og slett! Lag en video sammen med en morsom challenge! Det finnes såå mange kule farger ute i butikk nå, både permanent og som går ut etter . Ved hjelp av ting du finner på nærmeste butikk kan du lage de. De siste årene har mange fått øynene opp for å lage skjønnhetsprodukter selv.


De er kule , stilige, enkle og ikke minst - trygge å gjøre hjemme på stuegulvet sammen med . Men påskeegget trenger ikke (bare) å være fylt med søtsaker. Lag kule eksperimenter hjemme ! Har du vært på forskerkurset om Kule ting ? Lær hvordan du kan lage iskrem uten å bruke fryseboks. Alle liker quiz, og det er en super måte å engasjere folk på, sier Jon. Hvem som helst kan klare å lage morsom underholdning ved hjelp av .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg