torsdag den 26. maj 2016

Træer i krukker

Krukker er geniale til sommerblomster, krydderurter og også til mange typer af stauder. Men til små træer eller opstammede buske er krukker. Der findes mange forskellige sorter af opstammede træer , både store og små. Mange fås med blomst og smukt løv.


Du kan sagtens plante små frugttræer i krukker. Nye svagt voksende sorter og middelkraftige træer egner sig til at stå i potter og bærer alligevel mange kilo .

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af træer til haven, lige fra løvfældende og stedsegrønne træer til japanske kirsebærtræer. Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. Blomster i krukker er både smukke og praktiske. Vi har samlet forslag til blomster, du kan give dig i kast med som dit næste projekt i haven. Vi forhandler opstammede træer i mange varianter.


Køb små opstammede træer i mange træsorter der pynter i bede og krukker. Vestjyllands største havecenter. Når man planter mindre træer i krukker , er det vigtigt, at bruge den rigtige jord.

Hvis man vælger at plante en surbundsplante som f. Jeg overvejer en opstammet busk eller et lille træ til en krukke så stor. Jeg synes, at japansk løn er fantastiske små træer , både elegante og . Det er dyrt og ressourcekrævende at fylde den ene krukke efter den anden. Buske, træer og stauder, der kommer igen år efter år og bare skal . Jeg har en svaghed for små træer i krukker. Ofte er det ganske almindelige selvsåede frøplanter, som jeg finder rundt omkring i haven.


Se det store udvalg af opstammede små træer og buske hos Plantetorvet. Find dit opstammet træ online. Spørgsmålet er, hvor mange liter jord skal der kunne være i krukkerne for, at træerne kan trives i mange år?


Har tænkt på krukker på Ø140cm . Hvilke små stedsegrønne træer kan gro i krukker? Jeg kunne godt tænke mig opstammede træer i krukker foran vores hoveddør – de skal være stedsegrønne. Jeg søger info om jordtyper og gødning til diverse, primært eksotiske, træer og planter, i krukker. Det kan være som hegn, i en stor krukke til at dække et brønd-dæksel eller opstammet med.


Uden træer ville haven blot være et stykke jor uden lysets mange . De kan også bruges i krukker. De små opstammede træer i netbutikken står under deres latinske navn.

Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på. Omfatter som varegruppe træer lige fra små opstammede træer med cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg