mandag den 30. maj 2016

Upcycling danmark

At upcycle i stedet for at recycle betyder at man tager skrald som man egentlig have planer om at smide u og omdanne det til nye brugbare produkter eller . Upcycling - fremtidens byer kan skabes med skrald. I Danmark er vi europamestre i skrald med 7kg per person om året. Upcycle Studios er en del af det kommende Ørestad Syd. Huset er dermed ikke blot tilgængeligt for de fleste danske familier, men .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Projektet vil opspore upcyklede byggeelementer i Danmark lavet af materialer som containere, . Firmaets møbler er generelt et godt eksempel på upcycling. Upcycle House er en del af et stort udviklingsprojekt: MiniCOHusene.


Forskellen på genbrug og upcycling kan helt simpelt forklares med den måde materialet behandles på, før det genanvendes. Islams ufrie døtre i Danmark. Hvad er op, og hvad er ne når vi taler om det gode gamle danske begreb ” recycling”?

Begreberne upcycling og downcycling anvendes i stigende grad af . Brugskunst og interiør, møbler. Produktionen af møblerne i Danmark af dansk affal vil blive til virkelighed indenfor . I udstillingen demonstrerer Lendager Group f. Sådanne danske pionerprojekter er . Udtjente fodbolde bliver til armbån der genererer nye fodbolde til børn i Ghana. Lad os slå det fast med det samme – upcycling er svært! Sådan bliver brugt tøj fra Plyssky nyt – altid i glade farver. Personligt og unikt genbrugstøj med håndlavet design.


Alt upcycling laves lokalt i Danmark. I modsætning til traditionel genbrug, omdanner upcycling affaldsmaterialer til. Rockfon har genanvendelsesordninger i Danmark , Storbritannien, Frankrig og . Bæredygtighed er vejen frem!


Doka er rigtig glade for at være med i denne helt nye type . Cirka en fjerdedel af den samlede affaldsmængde i Danmark er bygge- og.

Den danske byggebranche er suverænt den branche der står for den største produktion af affald i Danmark hvert år med mere end millioner tons affal . Jeps, det der ikke sælges i de danske velgørenhedsbutikker, bliver . Han mærker tydeligt, at interessen for upcycling er vokset enormt de seneste år, . Tendensen hedder “ upcycling “, og det går ud på at spare forbrugerne penge og giver .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg