onsdag den 25. maj 2016

Vann og miljøteknikk

Vil du jobbe med noen av våre viktigste miljøutfordringer i Norge og internasjonalt? I studiet lærer du hvordan man forsyner samfunnet med rent vann og . Både Norge og resten av verden har betydelige utfordringer innen vann og miljø. Dette krever vann - og miljøingeniører som er motiverte og inspirerte til å skape . Vann er vårt viktigste næringsmiddel.


Samfunnet er helt avhengig av stabil tilgang til rent vann og gode systemer for avløpshåndtering.

Emnet tar for seg grunnleggende temaer innen vann- og miljøteknikk. Målet er å gi studentene basiskunnskaper og ferdigheter . Søk på Samordna opptak, med elektronisk identitet fra MinID. Hvorfor studere Vann- og miljøteknikk (siv.ing)? Du vil jobbe med noen av våre viktigste miljøutfordringer og blir attraktiv på arbeidsmarkedet. Har du lyst til å jobbe med vannforsyning og miljøutfordringer?


Da kan vann- og miljøteknikk være noe for deg! Vi har snakket med Siv Anita . I miljøteknikkbransjen er man rådgivere for samfunnet og naturen.

Det er viktig at man har stor interesse for faget, for miljøutvikling og for forvaltning av . Selv om vi har et svært godt utgangspunkt i Norge, må også vårt drikkevann behandles for . Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SIVILINGENIØR - VANN- OG MILJØTEKNIKK (5-årig master). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og. De fleste som er ferdigutdannet sivilingeniør i vann- og miljøteknikk vil jobbe som rådgivende ingeniører i konsulentfirmaer som blant annet Sweco, Norconsult, . Vannbransjen har stort behov for ingeniører med bachelorgrad i vann- og miljøteknikk.


I dag er utdanningen av vanningeniører på bachelornivå spredt på 11 . I Rambøll Norge AS har vi et velfungerende fagnettverk innen vann- og miljøteknikk , som gir muligheter for å delta i spennende prosjekter også i andre regioner . Hinnstein AS vann- og miljøteknikk har deltatt i prosjektering av:. Hinnstein holder seg oppdatert på regelverket innen vann- og miljøteknikk og prosjekterer . Fulltidsjobb, Vann- og miljøteknikk , Vassdrag, Jobb. Teknologi (sivilingeniør) - Vann- og miljøteknikk Du kan bli rådgivende ingeniør i konsulentfirmaer, kommuneingeniør eller leder av et offentlig . Energi-, vann - og miljøteknikk - Proff.


RIFs ekspertgruppe Vann- og Miljøteknikk er også tungt involvert i Norsk Vann Ambassadørprogram. Les mer om dette spennende programmet her. Søk etter nye Sivilingeniør vann- og miljøteknikk -jobber.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant . Marked Vann- og Miljøteknikk (VMT), Vannkraft, Samferdsel og Havbruk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg