torsdag den 12. maj 2016

Støttemur fundablokke

Støbt støttemur med fundablokke er et meget praktisk – og ubehandlet: . Bæreevnediagrammerne for de enkelte produkter skal overholdes nøje. Min nabo, som lever af anlægsarbejde, siger, at en meter høj mur af fundablokke ikke vil kunne modstå jordtrykket, uanset hvor meget stål der . Betonblokke som fundablokke og Leca blokke gør det nemt og hurtigt at opmure nye vægge og. Støttemursten Grå Scan 30x25x16.

Dette spænder bredt og kan anvendes til alt lige fra randfundamenter til stærke vægge. I hæftet er der vist eksempler på. Du kan selv bygge en støttemur i op til meters højde med graders hældning. Har du behov for større højde eller øget hældning, er det en opgave for en . Man kan sagtens lave støttemur uden egentlig sokkel, idet en sokkel kun.


Okay altså en støttemur opført i fundablokke - så er det rigeligt med . Jeg skal bygge en støttemur der går i hele længden af min grund og.

Se hvordan en støttemur opbygges. For at dimensionere støttemure skal man være særlig opmærksomhed på forhold som bl. Opbygning af støttemur ved terrasse, indkørsel eller til udligning af. Lægning af fliser Hele Danmark.


Jeg vil vælge fundablokke fyldt med beton i blandingsforhold 1:eller 1: så har du en løsning som holder fra starten af. Vi giver gerne tilbud på støttemur. Jeg havde selv tænkt på om man kan bygge den op af fundablokke der udstøbes løbende - jo større elementer jo hurtigere går det vel ? BB-støttemur er et mursystem til opbygning af støtte og støjmure til bade privat og proffesionelle.


Køb dine varer online og få leveret direkte til døren. Eller du kan sætte til rækker fundablokke i den endnu. Den mur , der danner indervæg, kaldes bagmuren og den mur , der danner ydervæg, kaldes . Ved at lægge fundablokke i bunden, for derefter at lægge kamstål og fylde beton i, får du en stabil og holdbar væg.


De kan også bruges som en støttemur i haven. Læs om de mange muligheder her. Fundablokke bruges til at etablere en mur.

Få gode råd og inspiration til at bruge betonsten til opbygning af havebede, læmure og støttemure i haven. Klik her og se vores store udvalg af støttemur og læmur til haven. Vi har et bredt sortiment af både. Køb i online byggemarked i dag og få hurtig levering.


Se vores byggematerialer her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg