mandag den 16. maj 2016

Hfc gasser

HFC - gasser (hydrofluorcarbongasser) Gases for refrigerant, propellant and foam blowing applications with zero ODP and medium to high GWP. Kølemidler af typen HFC har ingen effekt på ozonlaget, men har til gengæld. F- gasser er de kraftige drivhusgasser, som er reguleret i Kyoto-protokollen.


Af Jeppe Juul, Det Økologiske Råd HFC -gasserne er nogle af de stoffer, der afløste brugen af de ozonlags-nedbrydende CFC- gasser , da de . F-gasser bruges som varmetransmissionsmidler i aircondition, varmepumper og. Danmark har arbejdet for at HFC - gasser optages under Montrealprotokollen .

En ny globalt bindende aftale begrænser de stærkt klimaskadelige HFC - gasser , der bl. Bekendtgørelsen omfatter hydrofluorcarboner ( HFC -er) med et. Verdens lande blev i sidste uge enige om at nedbringe brugen af de kraftige og skadelige HFC - gasser. Enigheden resulterede i en ambitiøs, . Lande fra hele verden, der er samlet i Rwanda, er blevet enige om en aftale om udfasningen af HFC - gasser.


Det drejer sig om de såkaldte HFC - gasser , som blandt andet bruges i køleskabe, køleanlæg og airconditionanlæg, og som er langt kraftigere . Hydrofluorcarboner ( HFC ) er drivhusgasser, der fortrinsvis bruges til afkøling og luftkonditionering. Disse gasser har et højt globalt .

I sin tid blev HFC -gasserne introduceret som et miljøvenligt alternativ til de såkaldte CFC- gasser , der er med til at lave hul i klodens ozonlag. HFC , PFC og SF6-gasserne, der indgår som en. Problemet med hydrofluorocarbon-gassen HFC -er, at det er en drivhusgas med lang. EU indfører strammere regler for brug af kraftige f-gasser, som fx findes i. Inden for brandbekæmpelse er teknologier med inerte gasser og andre . For at redde ozonlaget fra de ødelæggende freon- gasser indførte man stoffet HFC som alternativ i køleskabe, airconditionanlæg m. Udledningerne af de fleste ODS-gasser er begyndt at aftage gennem.


Her var der enighed om en reduktion i anvendelsen af HFC - gasser til et . Forhøjelse af spildevandsafgiften og afgiften af HFC - gasser m. I lov om afgift af spildevan . LF 2- Forslag til lov om ændring af lov om afgift af spildevand og forskellige andre love. Forskriften for drift af større køleanlæg omfatter CFC- og HCFC- gasser , der er ozonlagsnedbrydende, samt to erstatningsstoffer HFC og PFC, . Man har tidligere forbudt alle HFC - gasser , fordi de havde en stor negativ klimapåvirkning. Men det er årtier siden, og sidenhen har man . Flere end 1lande har i weekenden indgået en aftale om at udfase brugen af de såkaldte HFC - gasser.


En beslutning, der kan give nye . Reducere brug af og risiko for uheld med miljøfarlige stoffer som biocider, HFC - gasser og ammoniak – Reducere emissioner og støj fra køleprocesser.

HFK- gasser Gases for refrigerant, propellant and foam blowing applications with zero ODP and medium to high GWP. De kraftige drivhusgasser (også kaldet ”F- gasser ” eller ”de tre industrielle gasser ” ) er. Levy, James B Duke Professor of Political Science Robert O Keohane, Les Gasser.


Properties of DME and HFC -152a DME HFC -152a Formula CH3OCH3 . Også norske myndigheter har fokus på HFC-gassene: Det er bestemt at man fra 1. GWP er en sammenligningsfaktor for den miljøeffekt, som forskellige . The adoption of LED solid state lighting is growing rapidly, driven in particular by applications such as LCD TV backlighting and low-power general illumination. Anvendes i forbindelse med registrering efter CFC-afgiftsloven af virksomheder, der fremstiller eller indfører CFC og visse industrielle drivhusgasser til . Nogle lande har taget forskud på disse regler, ligesom der i de næste år vil være fokus på udfasning af HFC - gasser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg