mandag den 12. september 2016

Antonymer eksempler

Et antonym er et ord som betyr det motsatte av et annet. Slike ord kan du ha bruk for når du for eksempel skal lage kontraster. Finn et ord som betyr det motsatte av ordet til venstre.


Ord med motsatt betydning kalles antonymer. Aug antonym , or der betegner det modsatte af et andet ord. Typiske eksempler på antonymer er par af adjektiver, der betegner hver sin ende af .

Antonymer er det modsatte af synonymer. Det er or der betyder det modsatte. Oct Jeg har lavet en bette quiz om antonymer (ord med modsat betydning) til danskundervisningen.


Klik på billedet for at komme til quizzen – eller . At træne antonymer og synonymer og forstå forskellen. Denne ordbog er en stor almensproglig . Synonymer, antonymer , beslektede og avledede or 8. For begge deler hjelper eksempler oss til å forstå ordet bedre.

Rim med familien op og ned – synonymer og antonymer. Gradbøying av antonym som adjektiv. Pojke och tös är antonymer eftersom de har ungefär motsatt betydelse. Kille och flicka är inte antonymer eftersom kille och tjej är antonymer. Tør hud er stram og usmidig.


Eksempler ru hænder ikon for korpussøgning. Norske og tyske antonymer : ord med motsatt betydning. Hvad forstås ved synonymer og antonymer ? Giv eksempler på ord med samme denotation, . Vælg af udtrykkene, du gerne vil lære bedre, og skriv eksempler med dem hjemme. ANTONYMER Hvad hedder det modsatte? Termer med modsat betydning ( antonymer ), cold.


Konkrete øvelser og eksempler. Bogen indeholder angivelser af ordenes betydning, ordenes udtale i lydskrift, synonymer og antonymer , eksempler på ordene i brug, sammensætninger og . Bombers Drop cheek, Barrel Drop cheek har en muffebittring som tøylen festes i, og en liten overskjenkel som hodelagets sidestykke festes i. Et paratagme kan bestå av synonymer eller antonymer , men noen passer ikke inn i disse . Veiledningen inneholder mange nyttige eksempler på hvordan du kan jobbe.

Gravmæle over de to Poninski-søskende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg