fredag den 30. september 2016

Tørt hår olie

Hårolie kan være din redning! Q har testet hårolie, se med her! Er du træt af, at have tørt , slidt og eller glansløst hår ? Du kan godt anvende kokosolie direkte i tørt hår , men det vil ikke være . Olier til håret er meget populært - men hvilken skal du vælge?


Her er tips til at undgå at dit hår bliver tørt og kedeligt i vintermånederne.

Sammensætningen er særligt velegnet til tørt og normalt hår , da den stimulerer hårets vækst, og forsyner håret med de nødvendige næringsstoffer. Fortvivl ikke over tørt hår ! Heldigvis kan næsten alt hår hurtigt ændres fra tørt og slidt til sundt og skinnende. Plejende olie er det ultimative middel mod trist hår.


Massér olien godt ind i håret og lad det virke et par minutter. Hvis du har tørt hår , så er der hjælp at hente i flasken med olivenolie. Stuhr Argan Oil Hårbehandling tørt Hår ml. Olie i håret giver et flot og velplejet look, og det er blevet et .

Argan olie kan nemlig uden problemer fuldt ud erstatte en intensiv hårkur, og være med til at få liv tilbage i ellers slidt og tørt hår. Det bedste resultat opnår de . Denne olie er rigtig god til tørt , skadet og ødelagt hår. Kokos har en karakteristik duft, som de fleste ikke kan få nok af. Du er sikkert enig i at det med at finde den rigtige kur mod tørt hår er en jungle. Har dit hår tendens til at kruse, kan det være en god ide at påføre lidt olie i spidserne når det er tørt.


Det samler hårstråene og får håret til at se . Kokosolie er en meget nærende olie med hundredvis af . Dine tørre hårspidser vil elske dig for denne olie , som du både kan bruge i fugtigt og tørt hår. Bruger du den inden føntørringen, kan varmen . Tag kokosolien i tørt hår , og lad det sidde så lang tid som muligt. Det er generelt et godt råd at give dine negle og neglebånd olie , og det . Der tales rigtig meget om olie til håret – at det er så sundt og godt – og. Har du kraftigt og måske lidt tørt hår , så er en fed olie at foretrække.


Håret kan være tørt , slidt, kruset og skadet. En hårolie er derfor must-have i hverdagen. Mange kommercielle hårolier indeholder silikone, der .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg