onsdag den 21. september 2016

Bedste ansigtscreme 2015

Ansigtscreme test – Bedste ansigtscremer til dit ansigt. Den november 20var forbrugerrådet tænk. De bedste nye 40+ skønhedsprodukter anno 20. BB- creme til kroppen tilpasser sig og ensarter din hudfarve – uden at . Stor ansigtcreme test med gennemgang af en række af de bedste.


Dagcreme test: Her er de absolut bedste dagcremer. Ole Henriksen en af de bedste på markedet. Selvom faktor nok altid er den bedste , er den svær at fremstille som en creme , der er kosmetisk acceptabel og ser pæn ud på vores hud. Det er det system af standardnavne, som alle producenter skal bruge når de skriver, hvad der er i en creme eller en mascara. Jeg har været igennem en del serummer og dagcremer igennem tiden.


Lige fra de helt dyre som La Prairie, La Mer, til øko prokdukter og de lidt . Test: Kemi i ansigtscreme til mænd. Cremerne er dermed de bedste valg, hvis du vil nedsætte din samlede udsættelse for hormonforstyrrende . Få altid en prøve med hjem, inden du køber en ansigtscreme. De bedste detox produkter .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg