torsdag den 15. september 2016

Kommunal bostøtte

De nye retningslinjene for kommunal bostøtte er skjerpet på to områder. Bostøtte - informasjon for kommunene. Grunnkurs i bostøtte på nett.


Korttittel, Forskrift om kommunal bostøtte , Oslo . Hvilken grense som gjelder for deg, avhenger av hvilken kommune. Retningslinjer for kommunal bostøtte , Røyken kommune.

Generelt om kommunal bostøtte. Det søkes om kommunal bostøtte på eget søknadsskjema som fås ved henvendelse til . Kommunal bostøtte skal bidra til å . Formålet med ordningen er å hjelpe husstander med lave inntekter og høye boutgifter. Ordningen omfatter også boliger som Bergen kommune har . Søknadsfristen for bostøtte er den 25. Du kan søke om bostøtte hvis husstanden din har lave inntekter og høye boutgifter.


Husbanken og kommunen samarbeider om . Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha.

Det er forholdet mellom inntekt og boutgifter som avgjør om du har . Har du lav inntekt og høye boutgifter, kan du søke kommunen om bostøtte. Flere med problemer på boligmarkedet i presskommuner rundt Oslo og Stavanger får rett til bostøtte når regjeringen vil heve taket på boutgifter som gir støtte. Har du høye boutgifter og lav inntekt, kan du kvalifisere for bostøtte. Alle over år kan få støtte, med unntak av studenter uten barn og militære.


Du må søke kommunen om bostøtte. Det blir endringer i regelverket, søknadsfrist og . På grunn av økonomiske problemer i boligselskapet i Kristiansand risikerer tusenvis av eldre, unge, syke, og vanskeligstilte et kraftig hopp i . Nye regler førte til høyere bostøtte for flere søkere . Hvis dette overstiger en øvre grense, har du ikke rett på bostøtte. Storbyperspektiv på administrasjon og innretning av statlig og kommunal bostøtte.


Med de nye reglene for bostøtte fra 1. Sjekk om du kan få bostøtte Sjekk om . Servicekontoret kan bistå med søknad om bostøtte , som er en ordning som skal. Regjeringen er i ferd med å skape en underklasse, sier arbeidsbyråd Tone Tellevik . Oslo kommune brukte ti prosent mer på sosialhjelp i fjor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg