torsdag den 29. september 2016

Bygge uthus selv

Her kan du se hvordan du raskt kan bygge et uthus som rommer mye og som samtidig har et lett uttrykk. Skal du lage et mindre uthus , må du passe på å være nøye når du skal bygge husets skjelett. Vi viser deg hvordan du skal gjøre det. Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner.


Det er mye man kan bygge selv.

En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk. Jeg tenkte jeg skulle bygge meg en redskapsbod. Er det noen som har bygget noe slikt selv , og som kanskje kan dele . Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Dette spørsmålet kommer til å felle en god del som ønsker å bygge selv.


Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon.

Med de nye reglene kan du bygge garasje eller uthus på inntil 50. Jeg vil oppfordre alle til å ha en god dialog med naboen, selv om det ikke . I denne filmen bygger vi en MAXBO-garasje fra A til Å. MAXBO viser her hvordan man setter opp en grunnmur ved hjelp av leca. En utebod er praktisk for lagring av både sykler, gressklipper og andre hageredskaper. Det skal være minst meter til nabogrensen, og minst meter til andre bygg.


Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke. Går du med planer om å bygge deg en bo et uthus eller lekestue? Du kan enten bygge den selv helt fra grunnen eller kjøpe et byggesett, . Husk at du selv har ansvar for å sjekke at det du skal bygge ikke . Forskriften ble endret for å gjøre det enklere å bygge garasje, småbygg og uthus på egen tomt. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig . Vi forteller deg hvilke bygg du kan oppføre på egen eiendom uten å søke.


Dette gjelder for eksempel garasjer og uthus når samlet bruksareal eller. Selv om oppføringen av et bygg er unntatt byggesaksbehandlingn hos .

Ved å bruke reglene taktisk kan du bygge ganske mye uten å søke. Du kan søke om å være det selv , men det enkleste er å bruke en byggmester som har . Informasjon til tiltakshaver og søker – Bygge selv. Tiltakshaver er selv ansvarlig for at tiltaket tilfredsstiller kravene i plan– og. Selv om et tiltak kan være unntatt fra søknadsplikt, er det altså ikke fritt frem å bygge.


Skal du bygge større bygning enn nevnt ovenfor, må du ta kontakt med et . Last ned byggeblanketter for alle typer byggesøknader for garasjer og uthus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg